Arama sonuçları: *

1. Gagafa

Yardım 3 k kulaküstü kulaklık önerisi

3 k bütçem var kablosuz bir kulaklık bakıyorum kumaş pedli rahat oyun oynarken rahat olması ve oyun oynarken müzik açtığımda olumlu sonuç vermesi istiyorum açıkcası ses kasma gibi bir derdim yok çoğunlukla hikayeli oyunlar oynayan birisiyim arada fps girerim
  2. Gagafa

Yardım Kulaküstü kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar 3 k bütçeye göre güzel bir kulaklık bakıyorum oyun oynamak içim ve müzik dinlemek için oyun oynarken müzik seside açacağım için iyi bir sıkıntısız kronik olmayan rahat kumaş pedli bir kulaklık arıyorum deri terletme yapabiliyormuş önerilerenize göre almayı düşünüyorum
  3. Gagafa

Yardım Acill 3 k bütçeye kulak üstü kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar 3 k bütçem var kulak üstü kulaklık alıcam hem oyun oynamak hem müzik dinlemek oyun oynarken falanda dinlemek için bunlar için çok iyi bir Kulaklık arıyorum rengi farketmez iyi kaliteli sorunsuz bir şey almak istiyorum ve bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim kumaş galiba daha...
  4. Gagafa

Yardım "3 k bütçeye kulaküstü kablosuz kulaklık önerisi"

Selam arkadaşlar 3 k bütçem var kulak üstü kulaklık alıcam hem oyun oynamak hem müzik dinlemek oyun oynarken falanda dinlemek için bunlar için çok iyi bir Kulaklık arıyorum rengi farketmez iyi kaliteli sorunsuz bir şey almak istiyorum ve bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim kumaş galiba daha...
  5. Gagafa

3 k bütçe kulaküstükulaklık

6. Gagafa

Yardım 3 k bütçe kulak üstü kulaklık önerisi

7. Gagafa

Yardım 3 k bütçeye kulaküstü kablosuz kulaklık önerisi

8. Gagafa

Öneri 3 k bütçeye kulak üstü kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar hem oyun oynarken hem müzik dinkemelik oyun oynarken müzik dinlemek için dışarıya ses vermeyen kablosuz kumaş olursa iyi olur deri terleme yapabiliyor güzel sizin önerileriniz ile kulaklık almayı düşünüyorum kullandığınız veya bildiğiniz iyi bir kulaklık önerirseniz yardımcı...
  9. Gagafa

Yardım Pc için Kablosuz kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar bütçem 2 k ve hem oyun için hem müzik anlamında güzel bir kulaklık bakıyorum oyun oynarken felan arkada müzik performansı iyi oyun oynarken ses kasma olsun oyun sesi netliği felan iyi bir kulaklık arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  10. Gagafa

Yardım 2 k bütçeye kulaklık önerisi

2 k bütçem var arkadaşlar güzel kaliteli bir oyun kulaklığı aynı zamanda müzik dinlemesi de iyi oyun oynarken müzik dinlemesi sorun olmayan önerirseniz sevinirim
  11. Gagafa

Öneri Kablosuz Kulaklık önerisi

2 k bütçeye dışarıya ses vermeyen mikrofonu iyi bir güzel kaliteli kulaklık önerir misiniz?
  12. Gagafa

Yardım Kablosuz kulaklık önerisi

Selam arkadaşlar 2 k bütçem var kablosuz güzel bir sorunu olmayan oyuncu kulaklığı önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  13. Gagafa

Yardım 2 k bütçeye kulaklık önerisi

2 k bütçem var arkadaşlar güzel kaliteli bir oyun kulaklığı önerirseniz sevinirim
Geri