Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Yardım Razer kulaklık sorunu yardım.

Razer barracuda x aldım sağ taraftan gıcırdama sesi geliyo öyle ki kafamı oynatırken bile bu ses oluyo cıt cıt oynatırken de gıcırdama gibi ses geliyo solda sorun yok bu sorunu yaşayan duyan bilen varmıdır?
  2. enesskooc

Razer 7.1 aktivasyon

Razer barracuda x model kulaklık aldım kutudan aktivasyon cıkmadı ancak siteden kod alıp 7.1 indirdim ancak sadece windows 10 da kullanılabilir yazıyordu ama açıp kapattığımda aktif bir şekilde çalıştığını fark ettim windows 11 kullanıyorum. sizce neden kaynaklı ses seviyesi ciddi artıyo ve daha...
  3. enesskooc

Bu kulaklık alınır mı?

https://ty.gl/fantjt28yl Merhaba indirimde bir abim almış pembe renk 1600 e veriyor 1100 liraya almış kapalı kutu trendyol faturalı satıcı trendyol açmamıç kutuyu ama çakma olma ihtimali yok sizce alınır mı ?
  4. enesskooc

Kablosuz kulaklık önerisi

Herkese merhaba 3000 tl ye kadar kablosuz ve mikronu iyi çevre sesleri almayacak ve mümkünse kumaş olursa iyi olur kulaklık öneriniz varmıdır hemen alacağım te
  5. enesskooc

Wirelles kulaklık tavsiyesi lazım?

drop plus kullanıyodum çöp oldu ve artık wirelles daha iyi bir kulaklık arıyorum. hiçbir fikrim yok modeller arasında razer olursa iyi olabilir sadece bilgisayarda kullanacağım. bütçe piyasa hakkında bilgim yok ama 3000-4000 e kadar olabilir cok oyun oynayan biri değilim ucmaya da gerek yo 2...
  6. enesskooc

Kablosuz kulaklık önerisi olan.

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda razer deathedder v2 aldım fare olarak ve kablosu acayip rahatsız ediyor bu yüzden kablosuz kulaklık lazım. kulaklığım drop plus ve eskidi baya 3 yıl oldu. kablosuz ama mümkünse wirelles gecikme vesaire olmaması lazım fps oyunları oynuyorum ve razer olursa en...
  7. enesskooc

Wireless kulaklık önerisi olan var mı?

Evet rampage drop plus kulaklığım tekrar typce yerinden kopmalar yapmaya başladı. Bir kere daha yaptığında garantiden sıfırını göndermişlerdi tekrar yaptı üstelik günde 1 saat anca kullanılıyor bazen hiç kullanılmıyor. Gene göndersem ne olacağı meçhul artık kablosuz kulaklık alma vakti geldi...
  8. enesskooc

Yardım Rampage Kulaklığı yazılım görmüyor.

Drop plus kulaklığım garantiden değişti sıfır olarak gelen ürünü bilgisayara bağladım ancak ürünü yazılımdan kontrol edemiyorum. Uygulamayı silip tekrar kurdum bilgisayarı yeniden başlattım ama sorun çözülmedi varmıdır bilgisi olan? yardımlarınızı bekliyorum.
  9. enesskooc

Rampage Drop Plus bozulması.

Evet alalı 7 ay oldu kulaklık typce kısmından temassızlık yapıyor kullanılmayacak derecede, yaptığı gibi oynadığım valorant oyununda takılma yapıyor ve mikrofon gidiyor aksine takımı da duyamıyorum. Arctis 3 Model kulaklığımı satıp aldığım drop plus kulaklığı aldığım ilk günden sol taraftan...
  10. enesskooc

Drop plus bozuk hoparlör

Merhaba 15 gün önce drop plus model kulaklık aldım arctis 3 model kulaklığımı satıp ancak ilk geldiğinde de farkettim 7.1 özelliğini açınca soldan bariz daha yüksek ses geliyor ve daha yüksek seviye bass vuruyor sağ taraf ise standart 7.1 özelliğini kapatınca bu sefer de sağ tarafdan hafif daha...
  11. enesskooc

Arctis 3 - Drop Plus Karşılaştırma

Merhaba bugün sabah Drop plus kulaklık geldi sabahtan beri kullanıyorum arctis 3 satıp aldım ve deneyimlerimi aktarıcam. Öncelikle kutu ve kalite bakımından arctis 3 seviyesinde asla değil plastiğin bile kalitesi olduğunu bu kulaklık sayesinde anladım ve sıfır ürün olmasına rağmen minik...
  12. enesskooc

HS35 vs Drop Plus Hangisi?

Merhaba 390 liraya az önce drop plus siparişi geçtim ama hala tereddütteyim güvenemiyorum bir türlü 390 lirayı haketmeyeceğini düşünüyorum heran iptal edebilirim sizce HS 35-Drop plus hangisi iyidir iptal edebilirim sıkıntı değil :)
  13. enesskooc

Rampage Drop Plus VS SS Arctis 3

Merhaba arkaşlar 400 tl civarı bütçem var bir kulaklık arıyorum kafamda arctis 3 var veya 2.el arctis 5 yada direk drop plus alabilirim sizin tavsiyeniz nedir ikisinide kullanan varmıdır.
  14. enesskooc

Arctis 3 Yazılım ayarı

Merhaba arctis 3 kulaklığımı yazılım üzerinden kontrol etmek istediğimde hiçbir türlü neyi değiştiririsem değiştiriyim etki etmiyor sebebini bilen varmıdır veyahut bununla ilgili öğretici video bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
  15. enesskooc

Arctis 3 vs Drop Plus

Merhaba elimde arctis 3 kulaklık var gayet memnunum lakin drop plus çok övüldü ve tasarımı daha bi hoş geliyor gözüme bendeki arctis kırmızı belki o yüzdendir ama sizce kendi kulaklığımı satıp drop plus almalımıyım?
  16. enesskooc

350 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba mikrofonu kaliteli mümkünse bütçeyi aşmadan aşağısı olabilir kulaklık önerinizi beklerim kafamda kizaru var.
  17. enesskooc

Kizaru Nasıldır?

Merhaba 200-250 Tl arası fp kulaklık konusu açtım ancak öneri fazla olmadı verilen önerileride beğenmedim pek bütçeyi arttırdım 250-350 tl arası fp kulaklık önerisi yapabilirmisiniz mikrofonu kaliteli olursa sevinirim.
  18. enesskooc

FP Kulaklık Önerisi.

Merhaba bütçe 200-250 TL Çok aşmamak kaydıyla mikrofonu güzel bir kulaklık önerebilir misiniz?. 7.1 Vesaire olmasına gerek yok lakin mikrofonu önemli aktif olarak discordda kullanılacak sağolun şimdiden.
  19. enesskooc

200 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba Kardeşime bir kulaklık alıcam dc de kullanıcak ve minecraft oynuyor ara sıra valorant da oynuyor kulak içi kafa üstü farketmez mikrofonu bi nebze kaliteli kulaklık öneriniz varsa alabilirim illa o bütçede kulaklık kullananlar vardır en iyi seçenek nedir sizce ? bütçe 150-200 TL
Geri