Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

600-700TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

Evet Bekliyorum Arkadaşlar. Hali Hazırda T13 v5.1 kullanıyordum ama sağ kulaklığı kaybettim.
  2. Apu Mühendisi

500tl Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 500tl Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi Lazım Teşekkürler.
  3. Apu Mühendisi

(İNCELEME) QCY T13 Garanti Süreci

Arkadaşlar Hepsiburada'dan Hepsiburada Satıcılı QCY T13 aldım. 5 Şubattı tarih. Kulaklığın Sağ Tarafı Bazen Geç Şarj Alıyor, Bazen Kutudan Çıkartıyorum Algılayıcısı Çalışmıyor. Kutuda Bekletmek Gerekiyor. Yani Garanti Talebi Oluşturdum. Garantisi Nasıl ? GARANTİ SÜRECİ: Arkadaşlar Ben Ürünü...
  4. Apu Mühendisi

QCY Kulaklık Her Kutuya Koyulduğunda Şarj Mı Ediyor ?

Arkadaşlar Selam, QCY t13 aldım. Kutuyu Şarj ettim, kulaklığı da içine koydum. Kulaklığın Şarjı doldu ve çıkarttım. 10-15DK kullandım, kutuya geri koydum, ve tekrar şarj olmaya başladı. Bu Batarya ömrünü yemez mi ? İstediğim zaman şarj etme özelliği yok mu ?
  5. Apu Mühendisi

QCY T13 Ve TP-Link UB400 Aldım. İyi Mi Yaptım ?

Arkadaşlar İyi Mi Yaptım ? Direkt Olarak Bu Fiyatları Vermedim. Sadece Kalite Açısından Soruyoruyorum, Bu Fiyata Daha İyisi Alınır Mıydı ? İkisi Uyumlu Çalışır Mı ?
  6. Apu Mühendisi

QCY T13 Alınır mı? PC İçin İyi Midir ?

PC için alınır mı? Ne diyorsunuz? 3-4 sene götürür mü?
  7. Apu Mühendisi

300TL Bluetooth kulaklık

Arkadaşlar uzun ömürlü Bluetooth kulaklık ve dongle istiyorum. Toplam bütçe 400 TL
  8. Apu Mühendisi

200-250 TL Arası Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Bütçem Bu. Uzun Ömürlü Olsun. Kulaküstü Olursa daha iyi olur. Teşekkürler
  9. Apu Mühendisi

200 TL KulakÜstü Kulaklık Önerisi

Arkadaşa Alacağız , Uzun Ömürlü Olması Ve Ses Kalitesinin İyi Olması Gerekiyor Şimdiden Teşekkürler.
  10. Apu Mühendisi

Trust GXT 450 Blizz Alınır Mı ?

Arkadaşa Alacağız , İyi Midir ? Ne Kadar Gider ? Ses Kalitesi , Malzeme Kalitesi Nasıldır ?
  11. Apu Mühendisi

150 TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar En F/P Ürün Olsun Lütfen.
  12. Apu Mühendisi

Monster Kulaklığı 7.1'de Çalıştırma

Arkadaşlar Kuzenimde 7.1 Monster Kulaklık Var , Ama Seste Değişiklik Olmadığını Söylüyor 7.1 Açma Diye Bir şey Var Mı ? Varsa Nasıl Açılıyor ?
  13. Apu Mühendisi

Pusat Gaming Headset Lite Alınır Mı ?

Pusat Gaming Headset Lite Arkadaşlar Bu kulaklık Alınır Mı ? https://www.monsternotebook.com.tr/pusatkulaklik/pusat-gaming-headset-lite/
  14. Apu Mühendisi

150 tl Civarı Oyunda Kullanılacak Kulaklık Önerisi ?

Bütçeyi Fazla Zorlamadan Fiyatı Biraz Daha Arttırabilirsiniz
  15. Apu Mühendisi

Kulaklığın Sağ Tarafından Az Ses Geliyor

Arkadaşlar Telefonda Bunu Eşitleyebileceğim bir program var mı ?
  16. Apu Mühendisi

Bunlardan Hangisi Alınabilir Veya Tavsiye ?

https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/trust-22338-gxt-380-doxx-illuminated-gaming-headset-P317355492 https://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/trust-22054-gxt-354-71-titresimli-gaming-headset-P317995475...
  17. Apu Mühendisi

200 tl Oyuncu Kulaklığı Önerisi ?

Öneri ?
Top Bottom