Arama sonuçları: *

1. M

arctis7+ ses ayarı sorunu

merhabalar daha yeni arctis7+ aldım ama ayarlarını bir türlü yapamadım steelseries gg programını ındırdım ekolayzer ayarlarını felan değiştirdim biraz ama yinede istediğim gibi olmadı hem ses sekiyor biraz hemde odada biri konuştuğu zaman onun sesını cok fazla algılıyor dc de krisp actım yinede...
  2. M

Soundpad Yüzünden Mikrofon Ayarım Bozuldu

steelseries arctis1 kullanıyorum mikrofonu hic yankı yapmıyodu bu zamana kadar soundpad yukledım artık ses yankı yapmaya başladı sarkı seslerı oyun seslerı felan yankı yapmıyor ama yayın veya yt vıdeosu actıgımda konusan ınsanların sesını algılıyor ve karsı tarafa gıdıyor normalde bu olmazdı hıc...
  3. M

arctis1 az ses sorunu

bir kac ay once steelseries arctis1 aldım ve ses seviyesi düşük gibi tam ses alamıyorum yetersız kalıyo bana göre gerkli yerlerde fazla ses alıyorum ama genel ollarak coğu yerde az geliyo bana sanki daha yüksek olabilirdi bu kulaklık genel olarakmı böyle yoksa bir sıkıntı olabilirmi önceden...
  4. M

Kulaklik önerisi lazım

Bana fp kaliteli bir gaming kulaklik lazim butce 300 felan maks mikrofonu ve ses kasmasi guzel bir şey lazim bazi kulakliklarda ikiside iyi oluyor ama dışarı cok aşırı ses verdiği icin yankı yapiyor onun olmamasi lazim varsa oneriniz sağolun simdiden
Top Bottom