Arama sonuçları: *

1. Jackk_Sparrow

Xiaomi Redmi Buds 4 Active Alınır mı?

Çok pahalı bir şey aramıyorum bütçeyi bi tık daha yükseltebilirim bu kulaklık güzel değilse. Müzik dinleme amaçlı kullanıcam kablolu kulaklık kullanıyorum yıllardır ve dışarıda zar zor duyuyorum müziğin sesini. Amazonda 100tl kuponum var 379 a geliyo şu anda bu kulaklık.
  2. Jackk_Sparrow

600-750tl arası Kulaklık Önerisi

Kulaklık kırılmasın mikrofonu iyi olsun yeterli sanırım. Piyasayı takip etmediğimden bilmiyorum bu bütçede hangi kulaklık iyidir. 600 tl ye güzel kulaklık kalmamış sanırım 750 yi falan geçmezse güzel olur. 1663496091 Forum ölmüş
  3. Jackk_Sparrow

Rampage Comfort RGW9 vs Tronsmart Sono vs Tronsmart Glary Alpha

Rampage Comfort RGW9 kuzenimden de biliyorum ama gerçekten o kadar kaliteli mi? Tronsmart sonoya göre artıları nedir? Bir de Tronsmart Glary Alpha var. Sizce hangisi alınmalı? Bütçe Drop Plus a kadar çıkmayabilir onu dahil etmeyin. Mikrofon farkı var mı? Mikrofon da önemli.
  4. Jackk_Sparrow

Max 400tl Kulaklık Önerisi

Arkadaşa kulaklık lazım. Çok parası kalmamış ama max 400 dedi. Tronsmart sono stoklarda var fiyatı azıcık artsa da. Yeni çıkan Glary Alpha modeli de var. Bunlar memnun edecek kulaklıklar sanırım. Başka güzel kulaklık var mı daha iyisi? Kazayla şu kulaklığa denk geldim...
  5. Jackk_Sparrow

Tritton AX180 Nasıl bir kulaklık?

Jd 712 ye sahibim 5 aylık ortalama benimki. Adam takas istiyor ama onun kulaklığı 1 yıllık. O kadar da iyi bir kulaklığa benzemiyor ilk defa duydum. Ben bekleticem satıp Transmort Sono almayı planlıyorum.
  6. Jackk_Sparrow

James Donkey 711 Yazılım Kullanamama Sorunu

Ses geliyor ama yazılım kullanamıyorum cihaz tespit edilemedi diyor. Bende JD 712 var büyük ihtimalle ondan dolayı. Yazılımları aynı ama ben yinede 711 in yazılımını indirdim ama bi fark yok kullanamadım. "the device has not been detected" yazıyor. 712 ye geçiyorum direk tanıyor.
  7. Jackk_Sparrow

Rampage Comfort rgw9 VS Gamepower kulaklıkları

:d Rampage in beğendiğim tek kulaklığı bu rgw9. Bu fiyata bunu mu almalıyım? Yoksa gamepower medusa 198tl. Gamepower Luna, Mei, Mihawk rampage fiyatında.
  8. Jackk_Sparrow

200-250tl 7.1 Kulaklık Önerisi

Hala güzel bir öneri bulamadım. Gamepower Medusada hiçbir sıkıntı bulamadım ve 198tl. Gerçekten çok iyi. Onun dışında gamepowerın diğer ürünleri 250-275 hepsi aynı fiyatta cidden kararsız kalıyor insan. Ama Rampageden iyidir. Saçma sapan 20 tane aynı kulaklık üretip adını değiştirmiş hiçbirine...
  9. Jackk_Sparrow

Gamepower Medusa Alınır mı?

Arkadaşlar bu fiyat bandında kulaklık arıyorum. Rahat olacak, kafa bandı ağrıtmayacak ve mikrofonu da kötü olmasın zaten kötü mikrofonlu kulaklık yoktur herhalde telefon kulaklığı ile işimizi gördük bugüne kadar. Yani rahat kulaklık arıyorum. Medusanın görünüşü de güzel onun dışında Rampage...
  10. Jackk_Sparrow

200tl Kulaklık Önerisi

Ortalama bu fiyatta olacak. Gamepower Medusa ve Rampage comfy rgw8 arasında kaldım. Başka önerilerinize açığım.
Top Bottom