Arama sonuçları: *

1. Knnmw

Yardım Tarayıcıda bir şey izlerken ses cızırdıyor

ya arkadaşla dark izliyoruz hem bana cızırtı geliyor hem ona cızırtı geliyor youtubeda da oluyor kaçak sitelerde de oluyor neden olabilir ?
  2. Knnmw

Yardım G335 G735 padlari aynı mı ?

G335 kulaklığım var ama sol padinin takmak için gerekli olan siyah yerleri söküldü ve takmak için iple falan sabitlemek zorunda kaldık. Aliexpresste falan g735 padleri falan satılıyor onları alsam bu kulaklığa takabilir miyim ...
  3. Knnmw

Yardım G335 G735 padlari aynı mı ?

G335 kulaklığım var ama sol padinin takmak için gerekli olan siyah yerleri söküldü ve takmak için iple falan sabitlemek zorunda kaldık. Aliexpresste falan g735 padleri falan satılıyor onları alsam bu kulaklığa takabilir miyim ...
  4. Knnmw

Öneri Max 800tl Oyun için kulaklık önerisi

Kardeşime alacağız 100tl falan geçebilir.
  5. Knnmw

Yardım Logitech G335 nasıl temizlenir

Arkadaşlar alalı bayağı oldu ve cidden bayağı kirlendi pad kısımlarını nasıl çıkaracağımı bilmememin üstüne ne ile temizleyeceğimi de tam olarak kestiremedim yardım ederseniz çok mutlu olurum.
  6. Knnmw

Öneri Max 600tl kulaklık önerisi oyun için

Ağırlıklı olarak fps oyunları oynanacak bütçe 600
  7. Knnmw

Yardım KZ S1D Dinamik TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık alnır mı ?

arkadaşlar 300tl bütçem var kablosuz telefon için kulaklık almak istiyorum KZ S1D güzel gibi geldi ama kulaktan düşer mi mesela bisiklet sürerken falan kulağımdan düşme ihtimali var mıdır ? 1652958786 veyahut qcy t5 de alabileceklerimin arasında aynı soruları onda da soruyorum
  8. Knnmw

Öneri Kablosuz Kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar arkadaşım için bakıyorum https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-oppo-enco-air-w32-tws-kablosuz-kulak-ici-fiyati,1246234776.html?gclid=CjwKCAjwi6WSBhA-EiwA6Niok2rEWyMQElJaix_dk7FbfovGsB1d-IHfWSQlpHxfisnDGlqfHJ51YxoCr2AQAvD_BwE şunun gibi başlıklı kulaklıklar güzel olur diye...
  9. Knnmw

Çözüldü✓ Bilgisayar Logitech g335 kulaklığı görmüyor

Arkadaşlar kulaklığı aldım tak çalıştır dediler falan ama ben taktım bilgisayar görmedi kulaklığı ama laptopda oldu bunu nasıl düzeltebilirim
  10. Knnmw

Öneri Logitech G335 alınır mı ?

arkadaşlar kulaklık şuanda 600tl falan arctis 1 alıcaktım bunu gördüm mikrofon kalitesi de iyi geldi ama bazı forumlarda çok güç istiyor falan demişler çok fazla ses kasmıyorum genellikle hikaye bazlı oyunlar veya arkadaşlarla takılmalık oyunlar oynuyorum.
  11. Knnmw

Öneri 550tl Kulaklık Önerisi

arkadaşlar soru açık ve net başlıkta yazıyor şuan kullandığım kulaklık rampage snrw 66 alpha x ve mikrofonu kötü padleri yırtıldı bezden kendim pad yapmak zorunda kaldım arctis 1 alıcaktım ta ki zam gelene kadar bütçem 550TL civarı üstüne pek koyabileceğimi düşünmüyorum...
  12. Knnmw

Yardım 400TL oyuncu kulaklığı önerisi

arkadaşlar şuanki kulaklığım rampagenin bir kulaklığını kullanıyorum 3 e yakın yıl oldu ve mikrofonu bildiğiniz konuşuyor OĞOĞOĞOĞ diye sesler çıkarıyor ve padleri vs yırtıldı sizce bu fiyat aralığında ne alabilirim önerilerinizi bekliyorum. sesten ziyade mikrofon benim için daha önemli seste...
  13. Knnmw

Yardım Discordda sesim gayet güzel geliyor ama cs go da uçak uçuruyorum gibi geliyor

arkadaşlar sorun neyden kaynaklı olabilir kulaklık:rampage alpha x
  14. Knnmw

Yardım Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık iyi mi ve usb mi

arkadaşlar kulaklık linki aşağıda https://www.gamegaraj.com/urun/gamenote-h2016d-mikrofonlu-rgb-gaming-kulaklik/
  15. Knnmw

Öneri 100tl en iyi kablolu kulak içi kulaklık

arkadaşlar ne olabilir ben bir tane biliyodum forumda bayağı öneriliyordu da unuttum markayı güzel bişeyler atarmısınız?
  16. Knnmw

alphaxin kulak padleri yıkanır mı?

arkadaşlar belirttiğim gibi kirlenirse yıkanır mı?Yıkanırsa nasıl yıkamalıyız?
  17. Knnmw

SNR1 rampage oyuncu kulaklığını kırıyorum bütçesi düşük olanlara öneririm kırılmıyor!!

arkadaşlar kırıyorum krık halinin fotsunu atardım ama atmayı bilmiyorum D: kırma diyenler-1 kır diyenler +1 (çalışmıyor)
  18. Knnmw

MediaMarkt indiriminden ALPHA X kulaklık aldım.

Arkadaşlar sizin önerilerinzle ve şansa bugün mediamarkta indirim olması nedeniyle alpha x aldım.
  19. Knnmw

max 200tl mikrofonlu oyuncu kulaklığı

belirttiğim gibi
  20. Knnmw

max 200 TL mikrofonlu kulaklık önerisi

hepsiburada da miracle x-3 plus ı gördüm güzele benziyor güzrültü önleme 7.1 falan var trendyolda da %60 yaz indirimi gelicek alabilirim güzel kulaklık mı? önerirseniz sevinirim
Geri