Arama sonuçları: *

1. Mirkan

Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

mpow air kulaklığım var saat 1 civarı bligisayarı açtım çalışmıyodu sarjı yoktur herhalde dedim sarja taktım kalktığımda gene çalışmıyodu 5 gün oldu alalı
  2. Mirkan

Kulaklığımın sarjının ne kadar kaldığını nerden öğrenebilirim

https://www.hepsiburada.com/mpow-air-ii-kablo-uzeri-kontrollu-3d-surround-kablosuz-oyuncu-kulakligi-pc-ps4-xbox-one-switch-kirmizi-p-HBCV00000JIK8V?magaza=EBilgisayarcı&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.93.9 bu kulaklık elime yeni...
  3. Mirkan

XPG PRECOG S Alınır Mı?

Bütçem tamda bu fiyatta simdi alınmaz diyenlerde vardı kararsız kaldım fujinin fiyatıda 750 lira olmuş eğer alınmazsa bu bütçede baska kulaklık var mı
  4. Mirkan

500 TL bütçe kulaklık önerileriniz

bu bütçede kulaklık önerileriniz var mı
  5. Mirkan

Kulaklığın Mikrofonu çalışmıyor

Geçen gün mikrofonun girişini pc'den çıkartmıştım geri takmayı unutmuşum 1 gün kadar öyle kaldı tekrar taktığımda çalışmıyodu çıkarıp takıncaya kadar sorun yoktu kullanıyodum artık bozuldu mu bilemiyorum ama öyle denk geliceğini sanmıyorum
  6. Mirkan

h2016d rgb'ler sönmüyor

hangi portta çalıştırırsam çalıştırayım rgbler sönmüyor kulaklığın usb'sini sürekli takıp çıkarıyorum. klavyenin rgbleri pc'yi kapatınca kapanıyor fakat aynı porta kulaklığı taktığımda sönmüyor. biostan bir şey yapmam gerekiyorsa nerde olduğunu gösterir misiniz bulamıyorum cünkü
  7. Mirkan

Çözüldü✓ Kulaklığımdan ses gelmiyor

Az önce Geforce experience yükledim sürücü günelleme vardı onu yükledikten sonra kulaklıktan ses gelmemeye başladı 1651230689 Ses çıkışı değişmiş ayarladan düzelttim sorun çö
  8. Mirkan

pc'yi kapatınca kulaklığın rgb'leri sönmüyor

gamenote h2016d kullanıyorum pc yi kapatmama rağmen rgbler sönmüyor her seferinde çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. sorun kulaklıkta olabilir diye tahmin ediyorum herhangi bir porta mouse ve ya klavyeyi takınca ısıkların yanma durumu olmuyor fakat aynı porta kulaklığı takınca rgbler sönmüyor
Top Bottom