Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

JBL C100SI nasıldır?

Gaming Kulaklık bazen başımı ağrıtıyor, hikayeli oyunlarda, video izlerken kullanmak için alacağım. Alınır mı? Ayrıca T110'la bu model arasında bir fark var mı?
  2. UnlegitPanda

Spor için QCY T13 Alınır mı?

Basketbol oynarken kullanmayı düşünüyorum, bir kaç konu okudum kaliteli olduğu yazıyordu. Basketbol oynarken kulağımdan düşer mi?
  3. UnlegitPanda

Kulaklığın bu parçası nedir?

Arkadaşlar yukarıda ki parça nedir? Yukarıda ki parçaya jak girişi giriyor ve oda USB ile bilgisayra takılıyor, bu parçayı kullanmak gerekiyor mu? Yoksa direk jak ile mi bağlanmalı kulaklık.
  4. UnlegitPanda

Razer THX ses sorunu

THX teknolojisini buradan seçiyorum ancak sesi kulaklıktan vermesi gerekirken monitörden veriyor bu sorunu nasıl çözerim.
  5. UnlegitPanda

Razer BlackSharkV2 7.1 Nasıl Aktif edilir?

Kulaklığı yeni taktım otomatik kendi driverını yükledi ancak 7.1 ayarını bulamadım nasıl açabilirim? 1655395166 Başka bir driver mı yüklemem lazım?
  6. UnlegitPanda

Blackshark v2 vs Cloud II

İkisi arasında kaldım bazıları cloud II bazıları razer al diyor. Benim için rahatlık,mikrofon kalitesi ve oyunlarda verdiği performans önemli bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım?
  7. UnlegitPanda

1000TL kulaklık onerisi

Rahat, ergonomik, iyi mikrofonlu bir gaming kulaklik arıyorum 1000TL'nin üstüne çıkmam önerilerinizi bekliyorum.
  8. UnlegitPanda

600-700TL Kulaklık Önerisi

Rekabetçi oyunlar için güzel rahat konforlu ve güzel bir mikrofona sahip 7.1 destekli kulaklık arıyorum önerilere açığım.
  9. UnlegitPanda

Kulaklık bollaşır mı?

Kulaklık bugün elime ulaştı ve kulağımı ağrıtmaya başladı bunun bir çözümü var mı veya zaman içinde bollaşır mı ona göre iade edeceğim. Kulaklık marka model : Rampage RGW9 Comfort
  10. UnlegitPanda

Rampage RGW-9 Ekolayzer ayarları nasıl yapılmalı?

Önümde böyle bir panel var oyunlarda ses kasmak için hangi ayarları yapmalıyım? (CS:GO-Valorant)
  11. UnlegitPanda

250 TL Gaming Kulaklık Önerisi Olan?

Max 270 TL'ye çıkabilirim güzel mikrofonlu bir kulaklık önericek var mı? Şu an aklımda bu var; Rampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 Surround Oyuncu Mikrofonlu Fiyatı (hepsiburada.com)
  12. UnlegitPanda

Laptop Kulaklık Mikrofonunu algılamıyor

Arkadaşlar ses>kayıt kısmında kulaklık mikrofonum gözükmüyor ( devre dışı bırakılmış aygıtlar açık ) bu sorun formattan sonra oldu ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?
  13. UnlegitPanda

Mikrofonumu algılamıyor

Laptop kullanıyorum işletim sistemim windwos 7 geçen günlerde format attırdım ama şuan mikrofonlu kulaklıgımda ki mikrofonumu algılamıyor ne yapabilirim?
  14. UnlegitPanda

James Donkey 710 vs Gamepower Medusa

Soru Yukarıda iyi forumlar.
  15. UnlegitPanda

RAMPAGE SN-RW66 Alpha-X Alınır mı ?

Beyler hoşuma gitti alınır mı ? Kullanan var mı ?
  16. UnlegitPanda

300 TL Bütçeye Kulaklık

Beyler Ses kasmalık güzel acayip renk olmayan mikrofonu güzel bir kulaklıkarayıorum 200-300 TL bandında Işıksız olursa sevinirim
Top Bottom