Gaming Kulaklık bazen başımı ağrıtıyor, hikayeli oyunlarda, video izlerken kullanmak için alacağım. Alınır mı? Ayrıca T110'la bu model arasında bir fark var mı?
Arkadaşlar yukarıda ki parça nedir? Yukarıda ki parçaya jak girişi giriyor ve oda USB ile bilgisayra takılıyor, bu parçayı kullanmak gerekiyor mu? Yoksa direk jak ile mi bağlanmalı kulaklık.
İkisi arasında kaldım bazıları cloud II bazıları razer al diyor. Benim için rahatlık,mikrofon kalitesi ve oyunlarda verdiği performans önemli bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım?
Kulaklık bugün elime ulaştı ve kulağımı ağrıtmaya başladı bunun bir çözümü var mı veya zaman içinde bollaşır mı ona göre iade edeceğim.
Kulaklık marka model :
Rampage RGW9 Comfort
Max 270 TL'ye çıkabilirim güzel mikrofonlu bir kulaklık önericek var mı?
Şu an aklımda bu var; Rampage SN-RW66 Alpha-X USB 7.1 Surround Oyuncu Mikrofonlu Fiyatı (hepsiburada.com)
Arkadaşlar ses>kayıt kısmında kulaklık mikrofonum gözükmüyor ( devre dışı bırakılmış aygıtlar açık ) bu sorun formattan sonra oldu ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?
Laptop kullanıyorum işletim sistemim windwos 7 geçen günlerde format attırdım ama şuan mikrofonlu kulaklıgımda ki mikrofonumu algılamıyor ne yapabilirim?