Arama sonuçları: *

1. Cristo20

Mikrofon gürültü engelleme için ne yapmam lazım

arkadaşlar merhaba yeni yeni yayın açmaya başladım kulaklığım razer blackshark v2x klavye mouse sesi dahil her sesi alıyor bunu nasıl engelleyebilirim ? nvidia kartım yok broadcast önerisi yapacak arkadaşlar için.
  2. Cristo20

2.500tl spor için kulaküstü kulaklık önerisi

merhaba arkadaşlar spor için 2.500 tl bütçem var kulaküstü kulaklık almayı düşünüyorum jbl 720bt var şu an aklımda daha iyi seçenek var mı bunun yerine.
  3. Cristo20

6.000₺ kulakiçi kulaklık önerisi.

Arkadaşlar merhaba eşim için kulaklık bakıyoruz genelde kulaklıkla konuşuyor mic kalitesi iyi olmalı airpods pro 2 vardı alalı 1 yıl oldu bataryaları öldü ve mic kalitesi gerçekten berbat geldi bana şu an aklımızda...
  4. Cristo20

Pubg için kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba daha önce 2 yıl boyunca void elite kullandım pubg oynarken ses kasmasından çok memnun değildim zaten üstüne 1 yıl önce kırıldı o yüzden oyunu oynamayı bıraktım şimdi tekrar kulaklık alıcam sadece lol ve pubg oynuyorum 2000₺ bütçem var iem olur cloud 2 tarzı ayar gerektirmeden...
  5. Cristo20

Anker kulak içi kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar spor için kulak içi kulaklık alacağım bütçem 3.000₺ civarı Anker'in kulaklıklarından almayı düşünüyorum yorumları çok iyi ama bir sürü kulaklığı var farklarını bilen veya en iyi bu diyebilecek olan var mı?
  6. Cristo20

Spor İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba yeni spora başladım kulaklık almam gerekiyor bass ve temiz ses önemli benim için bir de oturma sistemi kötü olmazsa iyi olur, durmadan kafadan düşerse sinir eder şu an aklımda anker Soundcore Q30 var bütçe 3.000₺'ye kadar çıkabilirim, farklı önerisi olanlar yazarsa sevinirim...
  7. Cristo20

Spor için bluetooth kulaklık önerisi.

arkadaşlar merhaba çok uzun olmasa da haftanın 2-3 günü 60-150km arası bisiklet sürüyorum kulaktan düşmeyecek kulaklık önerilerinizi bekliyorum mümkünse tek parça değilde ayrı ayrı olan kulaklıklardan olursa daha iyi olur yolda genelde tekini çıkarttığım için tek parça olan kulaklıklar sıkıntı...
  8. Cristo20

PS5 COD, BF1 için kulaklık önerisi.

Merhaba bir arkadaşım için başlıkta yazılanlara uygun kulaklık önerisi lazım kendisi araştırarak...
  9. Cristo20

FPS oyunlarında kulakiçi kulaklık.

Arkadaşlar merhaba 2021 yılında 900 liraya void elite kulaklık almıştım yakın bir arkadaşımda 120 liraya kz kulaklık almıştı steam üzerinden PUBG oynuyoruz ve benden kat kat iyi ses kasıyor aranızda fps oyunu oynayıp bu tarz kulakiçi kulaklık kullanan arkadaşlar var mı ?
Geri