Arama sonuçları: *

1. Yiğit Beren

Wraith Sense IEM Kulaklık almak mantıklı olur mu?

Razer blackshark v2 kullanıyorum artık eskisi gibi ses vermediğini fark ettim mantıklı bir geçiş olur mu?
  2. Yiğit Beren

Razer Blackshark V2 X vs HS50PRO

Hangisini almalıyım genelde FPS Oyunları oynuyorum.
  3. Yiğit Beren

600-700 TL bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Konforlu ve mikrofono güzel olması ilk tercihlerim.
  4. Yiğit Beren

MSI Immerse GH20 vs Drop Plus

Arkadaşımın kardeşi için kulaklık bakıyoruz 380tl bütçe var bu ikisi arasında kalmış msi hakkında pek bilgim yok ama drop plus iyi diye biliyorum yardımcı olur musunuz?
  5. Yiğit Beren

BM800 V8 PLUS alınır mı?

https://urun.n11.com/mikrofonlar/bm800-v8-plus-ses-kartli-studyo-kayit-youtuber-mikrofonu-seti-P469938202?Renk=G%C3%BCm%C3%BC%C5%9F-Siyah Yayın ve youtube kayıtları için kullanacağım yeterli olur mu ?
  6. Yiğit Beren

bunadeğer.com güvenilir mi?

HyperX Cloud 2 wireless burada diğer sitelere göre fiyatı daha makul geldi site güvenilir mi?
  7. Yiğit Beren

Razer Kraken te vs Cloud 2

@Frenerno @Furkan Aslan hangisini tercih etmem lazım?
  8. Yiğit Beren

Corsair Void Rgb Elite Usb 7.1 vs HyperX cloud 2 hangisini tercih etmeliyim ?

Hangisini tercih etmeliyim sizce
  9. Yiğit Beren

bütçeye uygun Kulaklık önerisi

cloud 2 düşünüyorum önerileriniz neler @Frenerno sürekli uğraştırıyorum ama bu sefer kesin kanka :D
  10. Yiğit Beren

Bütçeye uygun kulaklık önerisi

bütçeme uygun 300 400 tl arası kulaklık önerisi
  11. Yiğit Beren

HS 70 PRO vs HyperX alpha s ?

Aklımda hs 70 pro var kablosuz olması için her yerde kullanmak istiyorum tuvalette arkadaşlarımla konuşmak istiyorum :D ama yinede sizin fikrinizi sormak isterim 1614090107 zbabo ab niye güldün :/ @zbabomen
  12. Yiğit Beren

Wireless ve ya kablolu kaliteli kulakık önerisi

Cloud 2 ve arctis 5 var aklımda aralarında kaldım başka önerebileceğiniz kulaklık var mı acaba ?
  13. Yiğit Beren

Yardım Corsair hs35 aylardır çözemediğim yankı sorunu

Oyun oynarken arkadaşlarıma ses gidiyor discord üzerinden bir türlü çözemedim laptop kullanıyorum önceki kulaklığımda böyle bir sorun yaşamamıştım sizce sorun ne olabilir ?
  14. Yiğit Beren

Sizce HyperX Cloud ll alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-ii-oyuncu-kulaklik-kirmizi-khx-hscp-rd-p-BD803706?magaza=Hepsiburada fiyatı gayet iyi ama bu fiyat bandında önerebileceğiniz varsa önerebilirsiniz
  15. Yiğit Beren

corsair hs35 mikrofon çalışmıyor ?

yardımcı olabiri misiniz? 1608660975 arkadaşlar mikrofonu yanlış ayarlamışım sorun çözüldü
  16. Yiğit Beren

Kaliteli kulaklık önerisi

Önerebileceğiniz kulaklık önerisi
  17. Yiğit Beren

Corsair hs35 veya Rampage furyx wireless?

sizce hangisi?
  18. Yiğit Beren

CORSAİR HS35 YANKI SORUNU

Laptop kullanıyorum arkadaşlarıma oyunumun tam net olarak gidiyor sesi acaba nasıl engellerim
  19. Yiğit Beren

Yardım Corsair HS 35 discord sertifika sorunu

Hs35 discordda sertifika ayarları yok ve arkadaşlarıma oyun sesi gidiyor yardım edebilecek var mı ?
  20. Yiğit Beren

Yardım Corsair hs35 discord ayarları için yardım

oyun oynarken silah sesi araba sesi discorda net şekilde gidiyor ve arkadaşlarım bundan rahatsız oluyor yardım edebilecek var mı?
Geri