Arama sonuçları: *

1. DeadPix

Yardım Cloud 3 Wireless hakkında.

Merhaba herkese cloud3 aldım herhangi bir eq ayarı yapmam gerekiyor mu. Valorantda ayak seslerini zor alıyorum, silah sesleri biraz daha tiz geliyor önceki kulaklığıma göre. Bir de eq ayarı yaptığım zaman değişmiyor ses. Bilerek en düşüğe aldım bazılarını hiçbir değişiklik olmadı.
  2. DeadPix

Yardım Taotronics 97 Kulaklıklar Eşleşmiyor!

Merhaba herkese taotronics sounliberty 97 aldım fakat aldığım günden beri sadece sağ kulaklık çalışıyor. Sol kulaklığın ışığı yanmıyor trendyoldan almıştım iade kabul etmediler. Kutunun şarjı full kapağı açtığım zaman sağ kulaklığın ışığı beyaz mavi yanıyor sol kulaklık ise sadece 2 sn boyunca...
  3. DeadPix

Öneri Steelseries arctis 3 kulaklık pedi

5 yıldır kullandığım arctis 3 ümün pedleri ölmüş durumda yeni ped almak istiyorum ancak internet üzerinden orijinal olup olmadığını bilmiyorum bildiğimiz orijinal satan site varsa önerebilir misiniz? Kumaş olan pedden almak istiyorum. Ayrıca yan sanayi deri olanlar sizce nasıl?
  4. DeadPix

Yardım taotronics soundliberty 97 ışık yanmıyor!

Merhaba kulaklığı yeni almama rağman şarjını fulledim ve bağlanmak isterken kutuyu açtığım zaman sadece sağ kulaklıkta 2 saniye boyunca beyaz ışık yanıyor sonra sönüyor. Bluetoothu açıyorum telefondan ama asla görmüyor kulaklığı nedeni nedir nasıl bağlayabilirim? 3. Alışım kulaklığı hiç böyle bi...
  5. DeadPix

Öneri 250 TL Civarında TWS Kulaklık Önerisi

Merhaba herkese sorum başlıktaki gibi. Şuan bu modelleri buldum başka bildiğiniz TWS varsa önerilere açığım. (Silikonlu olmalı ve siyah olmalı)...
  6. DeadPix

600-700 TL ye kulaklık önerisi

Merhaba herkese 700 tl civarında 7.1, yüksek ses veren, mikrofonu iyi olan kulaklık almak istiyorum. RGB olmasa daha iyi olur. Şuan kullandığım Arctis 3 var sizce kaç tl ye satabilirim.
  7. DeadPix

Usb Girişli Kulaklıkla Jak Gririşli Arasındaki Fark?

Merhaba yeni bi kulaklık almak istiyorum şuan elimde Arctis 3 var onu satıp alacağım. Sorum USB girişli ve Jak girişli kulaklıkların ne farkı var? Arctis 3 ü kaça satabilirim? (2019)
  8. DeadPix

Yardım Steelseries Arctis 3 Ses azalması

Merhaba 2019 un başlarında Arctis 3 satın almıştım son 3-4 aydır sesinin az geldiğini fark ettim sizce nedeni nedir? 2. elden satsam sizce kaça satarım? Kabloları tam ve düzgün çalışıyor kutusuyla birlikte vereceğim
  9. DeadPix

Yardım Sennheiser Kulaklık Önerisi

Merhaba herkese uzun zamandır kulaklık arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Aliexpressden kupon gelince ordan bakayım dedim. Sennheiser in 2 adet kulaklığını beğendim biri CX 300S diğeri ise CX 400II sizin önerileriniz varsa alabilirim şimdiden teşekkürler.
  10. DeadPix

Öneri Max 250TL ye müzik için kulaklık önerisi

Merhaba herkese sorum başlıktaki gibi. Kablolu kablosuz farketmez, kulaküstü ve airpods tarzı TWS istemiyorum (modelinden kaynaklı) diğer TWS ler olabilir. Güçlü bass olursa sevinirim mikrofon çok önemli değil
Geri