Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Anker Soundcore R100 TWS Alınır Mı

Bütçe:700TL Anker Soundcore R100 TWS 600TL fiyat bandında alınır mı arkadaşlar. 700TL gibi fiyatlara başka alınabilecek fiyatına göre iyi olanları da paylaşabilirseniz sevinirim.
  2. Faveouls

Gigabyte Aorus H5 532TL'ye Alınır Mı?

Bu fiyata sizce alınır mı? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gigabyte-aorus-h5-rgb-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,474037013.html
  3. Faveouls

Logitech G733 Şarj Sorunsalı

N11 üzerinden QP Bilişim mağazasından G733 aldım ve bugün elime ulaştı. Ses testlerinde problem yok, güzel çalışıyor fakat şarj olayında bir farklılık var. İlk açtığımda %45 şarj seviyesindeydi. Şarja taktım ve %86'ya kadar ulaştı ve o seviyede durdu. Ben de kulaklığı kapatıp açtım ve bir anda...
  4. Faveouls

Gaming Gen Nasıl Bir Site?

Merhaba, gaming.gen'den logitech g733 almak istiyorum. Sitenin güvenilir olduğu biliyorum benim merak ettiğim şey, bir sorunum vs. olunca ilgi seviyeleri nedir? Daha önceden bu site üzerinden sipariş veren arkadaşlar vs. yardımcı olabilir mi?
  5. Faveouls

HyperX Cloud II Halen Alınır Mı?

Arkadaşlar HyperX Cloud II halen alınabilecek durumda mı? fiyatına göre yeni nesil kulaklıklar var mı? Şu an ki fiyatı 730TRY. Sizce ne yapmalı.
  6. Faveouls

Kulaklık Önerir Misiniz(100-250TRY)

Kuzenimin arkadaşı 100-250TRY arası kulaklık alıcak. Bende yarıdmcı olayım dedim, sizlere sormak istedim. 1'den fazla kulaklık önerir misiniz. Fiyatı min. ve max. olmak üzere belirttiğim tutar arasında.
  7. Faveouls

Yardım Razer Electra V2 USB Okumama Sorunu

Arkadaşlar Razer Electra V2 USB kulaklığım var ve herkeste olan bir sorun vardı kulaklık ara ara kesiliyordu bağlantısı, kabloyu çıkartıp takınca düzeliyordu böyle geçiştirdim.Fakat şu an tamamen gitti ve çoğu kişide olan bir sorun.Garantisi devam etmekte, ben şimdi bu kulaklığı garantide olan...
  8. Faveouls

Logitecg G Pro X Yayıncılarda Kulaklığın Bozulma Olayı

Arkadaşlar izlediğim birkaç yayıncı vardı G Pro X kullanan.İzlediğim yayıncılar Legoo,Kerimhan(Kero) birkaç tane daha var ve G Pro X kulaklıklarından rezalet kalitede ses gelme ve ses tamamen gitme olayları var.İade edicekler şimdi ürünleri.Sizce bu genel bir sorun mu?Aldıkları yerde aynı değil...
  9. Faveouls

Kulaklık Ses Gitme Sorunu

Arkadaşlar bende olan razer electra v2 kulaklık günde 1-2 kez 3'te olabiliyor.Kulaklıktan bir anda ses tamamen gidiyor mikrofonda.USB kablosunu bilgisayardan çıkartıp takıyorum tekrar geliyor.Sebebi nedir?Razer Synapse yüklü(yazılımı).Silip tekrar yüklesem mi acaba, ne yapsam.Garantiside var ama...
  10. Faveouls

Beyerdynamic Kulaklık Almayı Düşünüyorum Sizce?

https://www.hepsiburada.com/beyerdynamic-dt-990-pro-studyo-kulaklik-pm-HB000007EIB1 Alsam mı acaba ?
  11. Faveouls

Corsair Void Pro Halen Alınır Mı?

https://www.hepsiburada.com/corsair-gaming-void-pro-rgb-usb-dolby-7-1-white-kulaklik-ca-9011155-eu-pm-HB00000A6KRY
  12. Faveouls

Logitech G Pro X mi? HyperX Cloud Alpha S mi?

Yeni kulaklığa geçeceğim şu an kullandığım kulaklık kulağımı rahatsız ettiği için.Bu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?1300TL'ye bu iki kulaklık var sanırım en iyi.
  13. Faveouls

Öneri Gaming Kulaklık

Arkadaşlar öncelikle yeni kulaklık alma sebebimi söyleyeyim.Razer Electra V2 kullanıyorum şu an ama kulağımı aşırı derecede acıtıyor, anlatamam.Kaliteli bir ses ve mikrofon kalitesi olsada günde en az 5-10 saat bilgisayar başında olduğum için ders,oyun,film vs. artık canımı yakmaya başladı...
Top Bottom