Arama sonuçları: *

1. Mırnav

Yardım Cloud Alpha Alınır mı?

Cloud 2 ile arasındayım. Fiyatları aynı. Cloud Alpha da ses kartı yok ama ana kartım EX-H610M-V3 D4. Anakartın ses kartı yeterli midir? Extradan gerekli mi ses kartı almak. 7.1 umrum da değil. Sanal 7.1 lerin hepsi gözümde aynı. Stereo ses kasmak daha gerçekçi oluyor extradan. Ses kalitesi...
  2. Mırnav

Yardım Cloud 2 vs Cloud Alpha

Anakartım EX-H610M-V3 D4 Ses sürücüsü Alpha için yeterli mi bilmiyorum. Neredeyse her türlü Alpha daha iyi ama ses sürücüm yeterse alpha alacağım.
  3. Mırnav

Çözüldü✓ 2. El Kulaklıklar Alınır mı?

Örnek veriyorum: Cloud 2. 7 yıllık kulaklık... Genellikle 2. el piyasasında 2 - 3 yıllık oluyor. Bu geçen sürede pedleri elbet aşınıyor. Peki sürücüler 2-3 kullanımda eskir mi? Mikrofon performansı düşer mi?
  4. Mırnav

Yardım En iyi Equlazier Ayarı Nasıl Olmalı?

2 saattir uğraşıyorum. Kaliteyi çok değiştiriyor. Kullanılabilecek uygulamalar ne olmalı? Ayarlar ortalama olarak nasıl yapılmalı?
  5. Mırnav

600 TL Bandında Kablosuz Kulaklık Önerisi

Sadece dışarı çıkarken müzik dinleyeceğim. Yalıtıma takarım. Baslara karşı bir takıntım yok. Mikrofon kalitesi ilgilendirmiyor.
  6. Mırnav

200 TL Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Okula giderken kullanacağım sadece. Müzik zevki ön planda. Normal olarak ses kasmayı planlamıyorum.
  7. Mırnav

GamePower Kizaru Sanal 7.1 Dip Ses Sorunu

Merhaba, bugün(30 dakika önce)kulaklık geldi. Ama çalıştırdığımda dip sesle karşılaştım. Sorun nedir acaba?
  8. Mırnav

200 TL Kulaklık Önerisi (Tekrar)

Az önce attım ama yanlış yazmışım
  9. Mırnav

150-200 TL arası kulaklık 🎧 önerisi

7.1 olursa sevinirim sanal yada olmaaması önemli değil
  10. Mırnav

250-300 TL Mikrofon Önerisi

bilgisayar başında oyun ve yazılım videoları çekmek istiyorum. drop plus 2020 yetersiz kalıyor.
  11. Mırnav

rampage drop plus vs artics 1

drop plus 2020 mikrofonu çook hoşuma gitti ama hangisi iyi bilmiyorum. Fiyatı boşverin hangisi daha iyi
  12. Mırnav

Hs50 pro vs artics 1 wirless

sizce wirelss rahatlığı vs kalite
  13. Mırnav

1000 tl kulaklık klavye mousepad

G
Top Bottom