Arama sonuçları: *

1. Zaquare

Öneri JBL T500BT ped değişimi ?

Dostlar selam JBL T500BT kulaklığa sahibim kulaklığın pedleri kulağımı tam kapatmıyor dışarı benim duyduğumdan fazla ses gidiyor hoparlör gibi pedleri ilk aldığımdan beri 4 senedir falan kullanıyorum artık söküldü yırtıldı saçma sapan bir hale geldi yeni ped alsam bu sorun az da olsa ortadan...
  2. Zaquare

Öneri Kulak Içi Kulaklık Önerisi

100 tl bütçem var zorlasama 150 yaparım bass kick yoğunlukta severim aklımda jbl c100 ya da t110 vardı ama belki daha ucuzunu ve daha iyisini bile bulabilirim bu yüzden size sormak istedim var mı öneriniz ?
  3. Zaquare

Yardım Mikrofondaki arka plan seslerini kapatmak ?

Yeni kulaklığım geldi mikrofonu çok net alıyor sesimi çok güzel fakat tağğğ oturma odasında konuşan babamın , annemin sesinide alıyor yani nefesim bile insanların kulaklarında olur bunu nasıl düzeltirim krisp gibi programlar var ama ücretli ücretsizi var mı ?
  4. Zaquare

Yardım Bu kulaklık kulağımı acıtır mı ?

Bu kulaklık kafamı ağrıtır mı ya da kulaklarımı acıtır mı bugün ya da yarın büyük ihtimalle bugün saat 3 buçuk 4 gibi elime ulaşacak sizce nasıldır ağrı yapar mı uzun kullanımda ?
  5. Zaquare

Yeni 7.1 Kulaklık Aldım Nasıl ?

https://www.monofiyat.com/mf-product-strike-0606-rgb-kablolu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-7-1-usb-siyah-p-11008 Kulaklık bu sizce nasıl ?
  6. Zaquare

Yardım JBL T500BT ile oyun oynanır mı ?

JBL T500BT kulaklığım var ve yeni bir tane daha oyun için kulaklık almak istemiyorum JBL i fazla taktığımda hafif ağrıtıyor bu sorunu çözebilir miyim ve bu kulaklık ile oyunlarda iyi performans alır mıyım kulaklığı çok takmadım daha alışmadım alışırsam ağrı sorunu kalkar mı ?
  7. Zaquare

Öneri Ucuz kulaklık tavsiyesi.

Monitörümün hoparlörü bass veya kick geldiğinde cızırtı yapıyor ve çok az ses çıkartıyor ucuz kulaklık tavsiyesi lütfen en fazla 150 falan olsun bütçem kısıtlı verebileceğiniz en ucuz ve en kaliteli gaming kulaklık hangisidir rahat olması lazım uzun saatler geçiriyorum.
  8. Zaquare

Mikrofon kalitesi nasıl arttırılır ?

Mikrofon kalitesi nasıl arttırılır arka sesler mesela yan odada konuşan ailemin sesini falan nasıl keserim nasıl sesimi daha böyle kaliteli bir şekilde çeviririm. Mikrofonum : Condenser sf-666 Sistemim : RTX 2060 Gaming 6g , Ryzen 5 2600 , 16gb RAM , MSI b450 m pro m2-v2
Top Bottom