Arama sonuçları: *

1. Cevobaro

Yardım Sizce bu hoparlör nasıl

https://www.trendyol.com/lenovo/lecoo-ds101-rgb-isikli-kablolu-masaustu-soundbar-hoparlor-p-313511847?boutiqueId=61&merchantId=119205
  2. Cevobaro

İndirim hem de çok fena 300 saat giden HyperX Cloud Alpha

Kulaklık 4700 dü en son ama akakçe de 4400 dü diye gösteriyor alın size beleş fiyata indirim 3000 oldu fransadaki fiyatına baktım 2400 küsür çok iyi fiyat şuanda 1665409879...
  3. Cevobaro

Yardım Bu kulaklıklar arasında kararsız kaldım

Arkadaşlar selamun aleyküm hayırlı günler, hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller dilerim 3 tane kablosuz kulak üstü kulaklık arasında kaldım isimlerini ve linklerini paylaşıyorum Not: Kulaklıkları gerçekten uzun vadede kullanmak istiyorum bir daha işte google'a girip kulaklıkla falan uğraşmak...
  4. Cevobaro

7.1 pedi değişen kablosuz oyuncu ve editör kulaklığına ihtiyacım var

Arkadaşlar selamun aleyküm hayırlı günler hayırlı cumalar 7.1 pedi değişen kablosuz oyuncu ve editör kulaklığına ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum. Sizce steelseries artcis 7p+ iyi mi önerir misiniz
  5. Cevobaro

pedi değiştirilebilir kablosuz kulaklık lazım

Pedi değiştirilebilir kablosuz kulaklık lazım. Tavsiyeleriniz nelerdir SteelSeries artcis 7p+ iyi mi? sizce
  6. Cevobaro

7.1 Kulaklık almayı düşünüyorum fakat sağ kulağım duymuyor

Arkadaşlar selamun aleyküm 7.1 Kulaklık almayı düşünüyorum fakat sağ kulağım duymuyor şu anda var alan kulaklığım Rampage Rm-k23 Mıssıon Kırmızı oyuncu kulaklığı 7.1 kulaklığa geçmeyi düşünüyorum ses kasabilmek için sağ kulağım duymadığı için ses kasamam diye düşünüyorumsizde kasabilir miyim...
Geri