Arama sonuçları: *

1. DoctorHans

Rampage drop plus sol taraftan daha az ses geliyor

Evet arkadaşlar 2 günce önce istettim bugün elime ulaştı.3,4 saattir beni rahatsız eden bir şey vardı sağ taraftan daha baskın bir ses geliyordu. Driverını indirdim hafif düzelme hissi verse de en sonda arkadaki ses kısma tuşunda 0 ın biraz üstüne getirdim sağdan ses gelmesine rağmen soldan hiç...
  2. DoctorHans

Rampage drop plus aldım

İstetmiştim bugün geldi, ilk açıp müzik dinlediğimde iki taraf arasında bir bass farklılığı hissettim. Bir de yazılımı var diye biliyordum yok mu acaba
  3. DoctorHans

Havuzda veya denizde kullanılabilecek kulaklık

Acaba var mı böyle su geçirmeyen kablosuz kulaklıklar veya ne kadar olur
  4. DoctorHans

Kaliteli müzik kulaklığı

Oyuncu kulaklığından ziyade müzik için kulaklık önerecek var mı? Wireless olsa güzel olur. Pc ile bağlantıda kurabilen, film izleyebileceğim ve bir tek lol oynuyorum, genelde de solo atıyorum mice gerek yok, 800-900 e kadar çıkılabilir.
  5. DoctorHans

Yardım 100 desibell bir kulaklık için yeterli değil mi?

İphone kulaklıklarda full ses 100 db, bugün aldığım oyuncu kulaklığında da max 98. Yani 98 desibell gayet yeterli bir değer değil mi? Açıkçası iphoneda fullde dinleyince kulağım ağrıyor bir süreden sonra. Cevap verirseniz sevinirim ona göre ürün iptali yapacam. Arctis 5 2019 aldım
  6. DoctorHans

Kulaklık konusunda hangisini seçmeliyim? ( Anket )

Steelseries arctis 5 Corsair H50,60,60 pro Cloud 2 İstediğim şey sadece pc değil, dışarda da kullanabileceğim, uzun kullanımlarda rahatsız etmeyen, mikrofondan öte ses kalitesi iyi olan bir kulaklık. Bana bu ürünlerden kullananlar düşüncelerini ve kullanmayanlarda hangisini tercih edeceğini...
  7. DoctorHans

Steelseries arctis 5 hangi siteden almalıyım

Karar kıldım bu kulaklığı alacam, sizce hangi site güvenilir ve fiyat olarak da uygun. Turkcell’den almayı düşünüyorum, normalden itopyadan alırdım ama geç gönderiyorlar, arıza çıksa ulaşamıyorsun.
  8. DoctorHans

Arctis 5 vs Arctis 1 wireless

Sizce hangisi alınmalı, bir de steelseries kulaklarında kronik sorun varmış diye okudum, doğruluk oranı nedir
  9. DoctorHans

800-900 TL ye kadar kulaklık

300-400 lira bütçesini aşıp bir sefer alıyorum kalite olsun dedim. Artics 5, logitech falan var kafamda. Bu fiyatta önereceğiniz ürün ne? Bir de sadece bilgisayara takmak için değil günlük hayatta müzik dinlemek içinde istiyorum.
  10. DoctorHans

Şu an çok kararsız kaldım

Media markta alpha x rampage 199 a düşmüş alınır mı sizce. Hs 35 almayı planlıyordum ama en başta 200 lük arıyordum
  11. DoctorHans

Son olarak öneri

Arkadaşlar bütçemi artırdım. Şimdi özetle ben ağrı yapmayan, terletip boğmayan ve ses kalitesi iyi olan bir kulaklık istiyorum. Yani benim için mic o kadar önemli değil karşı taraf düşünsün ve lol oynuyorum genelde, müzik dinlemeyide seviyorum. Düşündüğüm Hs35. 350 Tl civarında ağrıtmayan, ses...
  12. DoctorHans

Bu marka ve bu marka kulaklık nasıl

https://www.hepsiburada.com/bloody-g528c-7-1-rgb-usb-gaming-kulaklik-p-HBV00000SWRQE?magaza=Lunatic%20Gamer%20Shop&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=EAIaIQobChMIhtinguvS6gIVAp3VCh0v1gQAEAQYAiABEgJypfD_BwE Linkini bırakıyorum. Ne gamepower ne de rampage önerisi istiyorum arkadaşlar. Çünkü bu...
  13. DoctorHans

Bu kulaklıklardan hangisi daha iyi?

Rampage Alpha X Gamepower Mei Rgb Rush airman RHX51 Anlayacağınız üzere 200 TL bandında hepsi. Lütfen körüne körüne cevaplar değil de gerçekten kulaklıktan anlayan arkadaşlar cevap versin.Yada bunlar dışında 200 lira bandında alınabilecek başka kulaklık var mı?
  14. DoctorHans

Rampage alpha x incelemesi

Arkadaşlar 200 lira bandında kulaklık istedim alpha x önerdimiz ama internetten başka bir forum açtığımda direk adam alan kerizdir demiş, bakar mısınız? https://www.technopat.net/sosyal/konu/rampage-alpha-x-uzun-kullanim-incelemesi.704183/ Tekrardan soruyorum 200 lira bandında...
  15. DoctorHans

200 lira usbli kulaklık önerisi

Laptopunda tek jak girişi olduğu için usbli kulaklık önerebilir misiniz?
  16. DoctorHans

Her kulaklık masaüstü ve dizüstünde kullanılır mı?

Merhaba laptop kullanıyorum alpha x istetmeyi düşünüyorum. Merak ettiğim şu geldiğinde çift girişi olan, masaüstü için gelen kulaklık laptopa olacak mı ya da bildiğiniz usb girişli kulaklık var mı?
  17. DoctorHans

200tl bandında f/p kulaklık önerisi?

Laptop için olacak bu arada.
  18. DoctorHans

Kulaklık Önerisi

Laptop için 200 300 bandında bir f/p oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
  19. DoctorHans

Şimdi kaldı kulaklık ve klavye

Arkadaşlar logitech g203 kullanıyorum mouse olarak, 400-500 arası kulaklık ve klavye olacak şekilde önerebilir misiniz? Steelseries i sik duydum
Top Bottom