Arama sonuçları: *

1. Ensar

500 TL Kulaklık Önerisi

500-600 TL civarında kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Mikrofon benim için önemli, oyunlarda ve Discord'da kullanacağım. Eğer çok fark edecekse bütçemi arttırabilirim.
  2. Ensar

500 TL Bluetooth Kulaklık Önerisi

500 TL bütçe ile bluetooth kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Anker R100, SoundLiberty 92, Haylou W1 modelleri nasıldır? Bunlardan hangisi daha iyidir? Edit: Anker R100 aldım ama kulağıma tam oturmadığı ve kısa süre bile takınca rahatsız ettiği için iade ettim.
  3. Ensar

TaoTronics SoundLiberty 53 PRO vs Anker SoundCore R100

400 TL civarında bluetooth kulaklık bakıyorum. Karşıma bu iki model çıktı, fiyatları birbirine yakın, bunlardan hangisi daha iyidir? Bu fiyatlarda alabileceğim önerdiğiniz başka bir bluetooth kulaklık varsa önerilerinizi yazabilirsiniz.
  4. Ensar

300 TL Kulaklık Önerisi

Rampage Comfort almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyisi var mı? https://www.hepsiburada.com/rampage-rgw9-comfort-siyah-usb-71-rmikrofonlu-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000IHB9J?magaza=OZENTECH
  5. Ensar

Bilgisayar Sesi Mikrofona Gidiyor

Elimde JBL C100SI kulaklık var ama bu kulaklıkta tek jak girişi olduğundan mikrofonu bilgisayarda kullanamıyordum. Bu yüzden aşağıdaki gibi bir dönüştürücü aldım: Ama şöyle bir sorun yaşıyorum, kulaklıktaki ses mikrofona gidiyor. Örneğin; YouTube'dan bir video açtığımda karşı tarafa benim...
  6. Ensar

Realtek HD Audio Yöneticisi Ayarlarında Stereo Yerine 7.1 Hoparlör Seçsem Daha Mı İyi Olur?

JBL C100 kulaklık kullanıyorum. Realtek HD Audio Yöneticisi Ayarlarında "Hoparlör Yapılandırması" ksımında "Stereo" yerine "7.1 Hoparlör" seçsem oyunlarda bir avantajı olur mu?
  7. Ensar

70 TL'ye Kulaklık Önerisi

Canlı dersler için 50-70 TL civarında kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Snopy SN-GX7 CRAZY Siyah USB Ledli Mikrofonlu Oyuncu Fiyatı (hepsiburada.com) Snopy SN-633 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Snopy Sn-4488 Profesyonel Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık |...
Top Bottom