Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

CORSAIR HS80 wireless bağlanamıyorum

tüm uptadelerini yaptım kablolu olarak cihaz çalışıyor ıcue yazılımda herşeyi görüyor ama kabloyu çekince bağlantı gidiyor wireless usbsi kırmızı yanıp sönüyor daha yeni geldi cihaz sarjı olmadığı için böyle problem yapar mı yoksa başka sorun mu var kullananlar yardımcı olabilir mi
  2. Xpertronic

Corsair Hs80 Aldım Sizce Nasıldır?

https://www.itopya.com/corsair-hs80-wireless-dolby-atmos-rgb-siyah-gaming-kulaklik_u14436 2228 tl fiyatında aldım amazon indirim bekleyecektim ama kulaklık sıkıntım olduğu için aldım sizce kulaklık nasıldır kullananlar yorum yapabilir mi fps oyunlarında ses kasmada vs. üzmez değil mi ?
  3. Xpertronic

3000 TL wireles oyuncu kulaklığı önerisi

sadece fps oyunları için arıyorum ses kasmak ön planda olacak şekilde birde mikrofonu orta kalite bir wireless kulaklık önerir misiniz ?
  4. Xpertronic

Corsair HS80 Wireles vs Logitech G733 Wireles

ikisinin arasından hangisini tercih etmeliyim oyun için alıyorum müzik kalitesi önemsiz 7.1 özelliği çok önemli benim için
  5. Xpertronic

Yayın için mikrofon önerisi

twitch platformu üzerinden yayın yapıyorum kulaklık mikrofonundan çok memnun değilim 1000-1500 TL bütçe ile yayın için kullanabileceğim mikrofon önerir misiniz ?
  6. Xpertronic

Bu fiyata daha iyisi var mı Razer Blackshark V2 Pro

FPS oyunu için alacağım dediğim gibi bu fiyata yada 1 2 tık üstü veya altına daha iyisi var mı ? ürün indirimdeyken değerlendirmek istiyorum. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08DD7DDLP/ref=crt_ewc_title_dp_1?ie=UTF8&smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1
  7. Xpertronic

1000-1500 TL Kulaklık önerisi

drop plus kullanıyorum pedleri vs iyice aşındı, arada kablodan ötürü bağlantı sorunu yaşıyorum anlık ve ürünü yenilemek istiyorum. FPS oyunları için alacağım 1500 TL ye kadar öneri yaparsanız memnun olurum
  8. Xpertronic

Rampage Drop Plus için kablo önerisi

Rampage drop plus kulaklığım var kablom büküle büküle açıldı yeni bir kablo alacağım buna uyumlu güzel bir kablo önerir misiniz ?
  9. Xpertronic

corsair hs60 haptic hakkında bilgi

kullanan kişiler memnun mu titreşimi gerçekten ses kasmada FPS oyunlarında fark ettiriyor mu ? 7.1 de tam nereden ses geliyor bazen algılayamıyorum kullanan kişilerden tavsiye alabilir miyim ?
  10. Xpertronic

1000 TL bütçeye mikrofon,kamera önerisi

1000 TL bütçem var yayınlar için mikrofon ve kamera alacağım toplam ikisine 1000 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum dostlar
  11. Xpertronic

Rampage Drop plus alınır mı?

Arkadaşlar mevcut kulaklığım James Donkey 711 ışıkları aşırı rahatsız ediyor uzun süre kullanım da bunu satıp üzerine biraz para koyup drop plus almayı düşünüyorum kalite olarak baya fark olur değil mi kullananlar bilgi verebilir mi ? uzun kullanım da rahatsız ediyor şu an ki kullandigim...
  12. Xpertronic

500 TL Bütçeye kulaklık önerisi

Arkadaşlar mikrofon kalitesi de iyi olsun eğer mümkünse güzel bir gaming kulaklık önerir misiniz ? bütçe 500 ama derseniz ki şu işini görür daha uygun fiyat o kadar vermene gerek yok , oda olur illa 500 TL olması lazım değil teşekkürler..
  13. Xpertronic

Yayın için mikrofon önerisi

Arkadaşlar 200 TL bütçem var bana sadece yayında kullanacağım mikrofon önerir misiniz ?
  14. Xpertronic

100 TL bütçeye kulaküstü kulaklık önerisi

Mobilden pupg oynamak için kardeşime alacağım 100 TL ye kadar android uyumlu kulaküstü kulaklık önerir misiniz ?
  15. Xpertronic

Xiaomi Redmi Airdots Kullananlar Bakabilir mi ?

Arkadaşlar böyle ara ara ses kesik kesik geliyor neden galiba bağlantı kopup bağlanıyor sorun ne olabilir ?
  16. Xpertronic

100-150 TL'ye kadar kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar 100-150 tl ye kadar daha uygunda olabilir bluetooth kulak içi kulaklık önerir misiniz sadece telefonda film müzik dinlemek için kullanılacak.
  17. Xpertronic

200-300 TL Arası 7.1 Kulaklık Önerisi

Önerinizi Bekliyorum
  18. Xpertronic

Bu 3 kulaklik arasinda kaldim hangisini almaliyim ?

Arkadaşlar ıncehesapta indirim kodum var bu 3 kulaklıkta geçerli sizce bunlardan hangisini almalıyım kullanan memnun olanlar lütfen deneyimlerini aktarsın ona gore birini alacağım teşekkürler.. https://www.incehesap.com/gamepower-warlord-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-39952/...
  19. Xpertronic

Game power kizaru kullananlar bi bakabilir mi ?

Arkadaşlar ıncehesap selfy e özel indirim koduyla 300 tl ye alabiliyorum kulaklık nasıl alınır mi ? Veya gamepowerin İncehesap ta olan kulaklığın hangisini önerir siniz ?
  20. Xpertronic

Bu kulaklik nasil fiyatina gore ?

Arkadaslar tasarim olarak asiri hoş bir şey sizce performans olarak nasıldır stoklarda yok gelince almayı düşünüyorum nasıl bir kulaklık bilgisi olan anlatabilir mi ? https://www.hepsiburada.com/rush-tussle-rhx71-usb-7-1-surround-rgb-oyuncu-kulaklik-pm-HB00000RQJN7
Top Bottom