Arama sonuçları: *

1. UzunKing

Yardım Razer BlackShark V2 Pro kulaklığımın driverı kurulmuyor

Razer synapse 3 uygulamasını kurmaya çalışırken hep şu hatayı alıyorum. Çözümü nedir
  2. UzunKing

Yardım Masaüstü sesim mikrofondan karşı tarafa gidiyor.

Youtube'dan video izlerken mikrofonumun sesi algıladığını ve karşı tarafa gittiğini fark ettim bunu nasıl düzeltebilirim önceki kulaklığımda böyle bir sorun yoktu. Kulaklığım Steelseries Arctis Nova 1
  3. UzunKing

Öneri 1000 TL bütçe ile gaming kulaklık önerisi

1000 TL yi birazcık aşabiliriz bir sıkıntı yok. 7.1 olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
  4. UzunKing

Yardım Rampage comfort mikrofon çalışmıyor

Arkadaşlar birden bire oldu mikrofon çalışmıyor şu an da napsam düzelir?
  5. UzunKing

150 TL'ye Telefon İçin Kablosuz Kulaklık

aklımda haylou gt1 var alınır mı sizce?
  6. UzunKing

Cloud II ile Cloud Core arasındaki fark ne?

Pek fark olmadığını biliyorum ama Cloud II niye pahalı? Cloud II yi bu kadar pahalaştıran farkı nedir?
  7. UzunKing

Öneri 250-300 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar bi arkadaşım alacak bütçesi bu kadar. Benim aklıma gelenler: Rampage Comfort, CH321 (indirimde), Gamepower jin Siz ne önerirsiniz?
  8. UzunKing

Xioami Airdots alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM Bundan almak istiyorum alınır mı? Veya bu bütçe de önerebileceğiniz başka bluetooth kulaklıklar var mı?
  9. UzunKing

Forumda 300 tl bütçe ile önerilen Corsair kulaklık neydi?

Çoğu kişi 300 tl bütçe ile olan kulaklık önerileri konularına corsair ın bir kulaklığını atıyorlardı, o hangi kulaklıktı?
  10. UzunKing

44.1KHz ve 48KHz arasındaki fark nedir?

bu KHz ler nedir ve 44.1KHz ve 48KHz arasındaki fark nedir https://prnt.sc/102ykyf
  11. UzunKing

Rampage Comfort Ses Kesilme Sorunu

Arada NADİREN de olsa sanki ses kesiliyor sizce neden olabilir? Kablolarda bir sıkıntı yok gibi duruyor acaba USB girişi sallanıyor gibi olduğundan olabilir mi? Sallanıp sallanmadığını bilmiyorum görmedim bu arada
  12. UzunKing

Yeni HyperX Cloud II Wireless!

Çoğu kişinin kullandığı bir kulaklık olan HyperX Cloud II'nin Wireless modeli çıktı.
  13. UzunKing

Rampage Comfort 7.1 nasıl aktif ederim?

Burda 7.1 aktif etmeyi bulamadım nerden aktif edebilirim? Rampage Comfort driver ını kurdum
  14. UzunKing

Maks. 200TL 7.1 mikrofonlu kulaklık önerisi

Maks. 200TL var biraz arttırabilirim 250 a kadar, Bana 7.1 mikrofonlu kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz?
  15. UzunKing

Owwotech kulaklık alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/owwotech-mikrofonlu-profesyonel-oyuncu-kulakligi-rgb-kablolu-isikli-mikrofonlu-kulaklik-69720-p-HBV000011TZYB
  16. UzunKing

100 tl ye mikrofonlu kulaklık önerisi

bugün kulaklığımın kablosu koptu en saçma yerden. maks 100 tl bütçem var mikrofonlu kulaklık önerisi
  17. UzunKing

Mikrofonum az ses alıyor

dün geceden beri oluyor ama öncesinde olmuyordu. arkadaşlarımla discordda konuşuyoruz bi an sesim kesiliyor sonra jak çıkarıp taktım düzeldi ama sonra yine gitti ve böyle devam etti. bugünde az ses alıyor mikrofonum ne yapabilirim? Kulaklık- RAMPAGE SN-R9 daha önceden olmuyordu bu tarz şey
  18. UzunKing

obs studioda mikrofonum olmuyor yardım lütfen

camtasia recorder da sesim geliyor fakat obs studioda sesim çıkmıyo yardım edin lütfen nasıl düzelticem
Top Bottom