Arama sonuçları: *

1. Unbelievablev2

Yardım Arctis Nova 1 Voicemeeter ses gelmeme sorunu

Yeni Arctis Nova 1 aldım alttaki sslerde gösterdiğim şekilde her şey ama bir türlü ses gelmiyor kulaklığa yardımcı olun lütfen. Telefonda denedim ses çalışıyor.
  2. Unbelievablev2

G733 mü Cloud 2+ QuadCast mi? YAYIN VE OKUL İÇİN

Arkadaşlar karar veremedim G733 1600 tl ama insanlar aynı şeyleri şikayet etmiş sesi az vs. Cloud 2 800 civarı quadcast 1400tl. G733 alıp pişman olmak istemiyorum. Yayınlara başlayacağım ve okulum da haftaya online açılıyor yardımcı olursanız sevinirim. Farklı kulaklık ve ya mikrofon önerisi...
  3. Unbelievablev2

1500-1700tl ye Kulaklık önerisi yayın ve zoom için

Arkadaşlar g733 alacaktım ama şikayetleri hep aynı bilmiyorum ne almalıyım mikrofonu iyi ve fps için bir kulaklığa ihtiyacım var. Hem üni başlıyo hem de altyapı geldi yayınlara başlayacağım önerilerinizi bekliyorum.
  4. Unbelievablev2

G733 önerir misiniz? ses ve mikrofon şikayetleri

Uzun zamandır siyahını almak istiyorum şimdi alabileceğim bir yer buldum fakat yorumlara bakınca yarısı mikrofonu kötü diyor yarısı iyi diyor. Bir inceleme videosunda mikrofonu gayet güzel gelmişti bana. Sesi içinse ses şiddeti düşük ve müzik için kötü diyorlar. Kafam iyice karıştı. Kullanan...
  5. Unbelievablev2

600 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Fps oyunları için idarelik kulaklık arıyorum. Mikrofonu çok kötü olmazsa güzel olur. Birkaç ay kullanacağım. Teşekkürler. 300-600 uygundur
Geri