Arama sonuçları: *

1. leroxy

Kulaklığımın bu hale gelmesi normal mi?

Arkadaşlar kulak Blackshark V2 X. Mart ayından bu yana kullanıyorum, genel anlamda memnunum. Son zamanlarda potansiyometresinde birkaç sorun olsa da kullanımımı etkilemiyor. Kulaklığı alalı daha 6 ay olmamışken kulaklığın üst bölgesi bu hale geldi. Sizce bu normal mi? Veya neyden kaynaklanabilir?
  2. leroxy

600TL bütçeye kulaklık Önerisi

Herkese selam, yaklaşık 1.5 senedir James Donkey 711 gibi idare etmek için aldığım bir kulaklığı bütçe sorunlarından dolayı kullanıyorum. Hayat hikayemi anlatıp başınızı ağrıtmak istemem. Mikrofonu fiyatına göre iyi ve ses düzeyi açısından yüksek olan, sesleri kulaklığa güzelce iletebilen...
  3. leroxy

Kulak içi kulaklıklar neden erir?

Merhaba, bugün sizlere geçmiş 2 kulaklığımda yaşadığım bir olayı anlatacağım. Bahsedeceğim kulaklıklar; JBL T110 - Xiaomi Redmi Airdots Tws Olay aslında basit ancak chrome'da nasıl aratıp çözümü bulabilirim bilmiyorum. Kulaklığın içindeki sürücüyü yani kulaklığın iç aksamını dış etmenlerden...
  4. leroxy

Amazon | Wireless Kulaklık Önerisi Lazım!

Selam, 2 sene önce aldığım Redmi Airdots kulaklıklarımı kaybettiğim ve yıprattığım için telefonda ve bilgisayarımda kullanabileceğim kablosuz bir kulaklık arıyorum. Bütçem 360TL, özellikle kulaklığın içindeki kumaşımsı parçanın kolay kolay sökülmesini istemem. Şık görünen ergonomik bir şey...
  5. leroxy

Bluetooth kulaklık için Bluetooth adaptör önerisi

Masaüstünde normalde Headset kullanırım ancak şu sıralar İzmir'in yaz sıcağı cidden bunaltıyor. Ben de Xiaomi bluetooth kulaklıklarımı kullanmak istiyorum ancak masaüstünde Bluetooth adaptör bulunmuyor. Mecbur almam lazım. Kasa maksimum 1 metre uzaklıkta oluyor onu söyleyeyim. Bütçem 100TL...
  6. leroxy

150TL'yi geçmeyecek masaüstü mikrofon önerisi

5 yıllık BOYA BY-M1 Mikrofonumun da kablolarının içten bir şekilde kopmasıyla o da çöp oldu. 150TLyi geçmeyecek şekilde aldığım gibi kullanabileceğim, masa üzerinde veya işte o havada asılı şekilde durmasını sağlayan aparat ile birlikte bir mikrofon arıyorum. Tek isteğim aşırı dip ses ve...
  7. leroxy

Twitch için mikrofon çözümü

Şu anda bende BOYA BY M1 Bulunuyor. Kendisi telefonda kullanılabilen bir yaka mikrofonu. Diğer cihazlarda kullanım için pil takmak lazım. e pil yatağı bozuk. Bu hem gücü alıp hem de sesi iletebilmesini nasıl yaparım ? Şu anda kulaklık mikrofonu pek yeterli olmuyor. Temiz vermiyor sesi. Sizce ?
  8. leroxy

Discord Mikrofonun Sesini Almıyor

Aynı olay benim diğer kulaklıkta da oluyordu. ya abi ses kaydedicisi alıyor. ama sistemin kendisine gitmiyor. dc almıyor sesi mesela. niye böyle bu
  9. leroxy

James Donkey 711 Geldi

7.1 Derler idi. 7.1 Nedir şimdi bildim. Surround diye söylerlerdi. Ben Surrond nedir şimdi bildim. Şu ana kadar kullandığım kulaklıklar da fena değildi ama artık yeni bir ikilim var. Pcde 711, Telefonda Sony-Xiaomi Mi Buds. Taktım falan ilk sesi az geldi. sonradan yazılımını indirip ayarlamalar...
  10. leroxy

James Donkey 711 Trendyol'da 320TL ?!?

https://www.trendyol.com/james-donkey/711-siyah-7-1-surround-gaming-kulaklik-neodimyum-p-3813433 yorum sizin.
  11. leroxy

James Donkey 711 Aldım

başlıkta da görebileceğiniz gib 711 aldım. trendyoldan 150tlye patladı. bu kulaklık hakkında bilmem gerekenler neler.
  12. leroxy

James Donkey 711 Alınır Mı ?

Arkadaşlar Kulaklığa İhtiyacım Var. Daha dün max. Bütçem 200-300TL İken dolar sağolsun 200'lere düştü. Trendyol'da James Donkey 711 kulaklık 187TLye düşmüş sizce alınır mı ?
  13. leroxy

Max. 200-300TL Sağlam Bi Mikrofonlu Kulaklık Lazım.

Aga yemin ederim bıktım. online derslere giremiyorum. Derse katılamıyorum. Telefondan yapmak zorunda kalıyorum. Max. 200-300Tlye en iyisi varsa o lazım. Ha şeyler de olabilir bak bu haftaki gaming gecesinde çıkması muhtemel kulaklıkları da söyleyebilirsiniz. Bu hafta almam lazım çünkü daha...
  14. leroxy

Azami 200TL Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

en fazla 200tl'ye mikrofonlu bir kulaklık alacağım. zaten fazla oyun oynamıyorum ama oynuyorum. bu nasıl ? https://www.incehesap.com/gamepower-magnus-v2-gaming-kulaklik-rgb-fiyati-39595/
  15. leroxy

Uygun Fiyatlı Ama Kaliteli Kulaklık.

Agalar benim kendinden mikrofonlu TEK JAKLI bir kulaklığa ihtiyacım var. kasada tek jak girişi olduğu için tek jak istiyorum. dönüştürücülerin birçoğu çalışmıyor zaten. neyse. tek jaklı kendinden mikrofonlu ve NORMAL FİYATI 400ü geçmeyecek yani gaming gecesinde nasıl indirim varsa onun gibi...
Geri