Arama sonuçları: *

1. Ç

HyperX Cloud 2vs LogitechGProX vs Razer Blackshark V2 Special edition vs Corsair HS80

Bu 4 kulaklık arasında kaldım ama benim için en verimli hangisi hala karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim (fps oyunları oynamak için alıyorum)
  2. Ç

Razer BlackShark v2 Special Edition alınır mı?

Bu fiyata daha güzel bir kulaklık öneriniz var mıdır? G Pro X düşünüyordum ama çok sıkıntı çeken arkadaş varmış onları gördüm o yüzden ondan vazgeçtim başka önerileriniz varsa bekliyorum 1711929121 Ekstra bir sorum daha var Razer BlackShark V2 Special edition ile Razer BlackShark V2 X arasında...
  3. Ç

Razer BlackShark V2 Special Edition vs Logitech G Pro X

Bu iki kulaklık arasında kaldım, logitech hakkında kötü yorumlar gördüm ama hangisini alsam herhangi bir fikrim yok. 3000 4000 TL bandında başka bir kulaklık öneriniz varsa bekliyorum. (Ses kasmak için alıyorum ve güzel bir mikrofonu olsa yeter)
  4. Ç

400₺ Kulaklık Önerisi

Arkadaşım sordu, kalitesiz önerenin canını alırım.
  5. Ç

Yardım Mikrofonum Çalışmıyor

Daha 5 dakika önce falan çalışıyordu. Ama kabloları bir tak çıkar yaptım şuan çalışmıyor. Napabilirim?
  6. Ç

RAMPAGE R36 Drop alınır mı?

Bu kulaklık Drop Plus ile aynı mı? RAMPAGE R36 Drop Mediamarkt'ta 280₺'ye buldum, beni bir 4-5 ay idare etse yeter. 1603895165...
  7. Ç

140₺'den Ucuz Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar ekmek almaya giderken yolda şarkı dinlemek için alıyorum, telefonum General Mobile GM 8
  8. Ç

Logitech G Pro X + Razer Deathadder V2 + Hyperx Alloy FPS Pro

Arkadaşın bütçesi 2500₺ bu üçlü nasıldır?
  9. Ç

400₺ Mikrofon (Yayın için)

Arkadaşlar merhabalar yakında yayın yapmayı düşünüyorum güzel bir öneriniz var mı?
  10. Ç

1000₺ Kulaklık

Aradığım özellikler: -7.1 gerek yok -Konfor -İyi bir ses deneyimi -Kaliteli mikrofon -Terletmesin 1596375369 Ve kablolu olsun
  11. Ç

Hyperx Cloud 2 vs Hyperx Cloud Alpha S

Arkadaşlar merhaba yarın bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ses konusunda hangisi ile daha iyi ses kasabilirim?
  12. Ç

Max 1000₺ Kulaklık Önerisi

Cloud Alpha ve Void Pro Wireless düşündüm.
  13. Ç

Hyperx Cloud 2 vs Hyperx Cloud Alpha

Hangisini almalıyım sizce ? 7.1 benim için o kadar önemli değil kapalı oynuyacağım ama mikrofon kapama önemli öksürmem falan gerekiyor tsde
  14. Ç

600 - 900 TL Kulaklık Önerisi

Forumdan bir arkadaş razer tournament edition te öneriyor sizce onu dinlemeli miyim yoksa bu fiyata daha iyi bir kulaklık var mıdır
  15. Ç

700 900 TL Kulaklık

Bir arkadaş var Kraken Tournament Edition almamı söylüyor yoksa bu fiyatlara daha iyi bir kulaklık var mı?
  16. Ç

700 900 TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba hyperx cloud alpha düşündüm sizce?
  17. Ç

Hyperx Cloud 2 vs Hyperx Cloud Alpha vs Corsair Void Pro

Arkadaşlar bu 3'ü arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
  18. Ç

HyperX Cloud 2 vs Corsair Void Pro

Arkadaşlar merhaba bu 2 kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? ( Sebebini de belirtirseniz sevinirim) 1593651939 17 kişi bakmış cevap veren yok teşekürler
Top Bottom