Arama sonuçları: *

1. P

Kulaklıkta karşıya ses gitmesi

Selamlar iyi günler dilerim. Hızlıca giriyorum konuya daha öncesinde Corsair hs60 kullanıyordum ve ne ayar yaparsam yapayim izlediğim videodan tür dinledigim şarkıya kadar ses discordda konuştuğum kişilere gidiyor hemde aşırı fazla ardından artıcs 1 kullandım ancak ses sorunun ondada oluyordu...
  2. P

Wireless kulaklık Yardım

Selamlar Aklımda 2 kulaklık var biri Arctis 1 wireless Digeri ise Rampage fury x sizce hangisini seçmeliyim rampage fury x in fiyatı oldukça uygun ancak ne kadar güvenebilirim furylevell adlı kanalı uzun zamandır seyreder ve takip ederim ama nasıl olacaagından hiçbir fikrim yok
  3. P

Corsair HS60 Mikrofon Sorunu

Corsair HS60 Kullanıyorum ses kartı şuan elimde değil. mikrofonumdan Karşımdaki Kişiye sesim gitmiyor
  4. P

Corsair HS60 Mikrofon Ayırma

Corsair HS60 var elimde ancak tek jak girişi var ve ses kartı elimde degil ben bunu hem kulaklık hem mikrofon olarak nasıl kullanacagım
  5. P

Corsair HS60

Corsair HS60 sanal 7.1 mi yoksa gerçek 7.1 mi izledigim bir videoda 7.1 ses kartlı falan diyorlarda
  6. P

500-600 TL kulaklık

Daha Önceden açtıgım bir konu ancak az bir yanıt geldi kulaklık önerisi alabilirmiyim önerdiginiz kulaklıgın fiyatınıda yazarmısınız bu arada 500-600 tl altıda olabilir
  7. P

500-600 TL arası kulaklık

500-600 TL Civarında kulaklık onerirmisiniz altıda olabilir orijinal fiyatı yüksek olup şuanda indirimli hali 500 600 civarı olan varsada olabilir
  8. P

Steelseries artics 3 mü Yoksa Drop Plusmu

Arkadaşlar 3 kulaklık arasında kaldım ama birini eledim Steelseries artics 3 mü almamı önerirsiniz Drop Plus ı aralarında oldukça fiyat farkı var ancak artics 3 heves olmuş içime 600 ile 400 lira 200 lira kadar fark var aralarında hangisi dersiniz
Geri