Arama sonuçları: *

1. cobretti

Hyperx cloud stinger core 7.1 alınır mı?

Yenilenmiş versiyonu alınır mı?? başka öneriniz varmı? Bütçe: 600 NOT:Rampage,Gamepower,James Donkey önermeyin
  2. cobretti

HyperX Cloud Stinger Core 7.1 veya farklı öneri

HyperX Cloud Stinger Core 7.1 alınır mı?? Başka önerileriniz neler? Bütçe: 600 Mikrofon ve ses kalitesi iyi olmalı. NOT: Rampage,Gamepower,James Donkey önermeyin
  3. cobretti

Mikrofonlu Kulaklık Önerisi Max 600

Arkadaşlar şuan kullandığım kulaklığın mikrofonu çok kötü maçlarda karşıma gelen tüm insanlar hasta mısın diyor benim arkadaşlarda rp yapıyor gırtlak kanseri diyor o yüzden 500-600TL Mikrofonu iyi olan 7.1 kulaklık önerisi lazım
  4. cobretti

Öneri Trust Blizz mi başka kulaklık mı?

Trust Blizz alayımmı başka öneriniz varmı? İsteklerim: Güzel Mikrofon Güzel Ses kasma Bütçe: Maksimum 300 ama biraz aşabilieim
  5. cobretti

Yardım Steelseries Arctis 1 Bağlantı

Steelseries Arctis 1 Wireless alacagım ayrıca bağlamak için bir adaptör gerekir mi?Gerekiyorsa önerir misiniz? Anakart: B450M S2H
  6. cobretti

Kablosuz Kulaklık Önerisi

FuryX haricinde kablosuz 7.1 kulaklık önerisi
  7. cobretti

Metroda Herkesin Kullandigi Kulaklik

Herkesde olan şu JBL kulakligin fiyati nedir herkesde goruyorum belediye dagitiyor diye dusunmedim degil
  8. cobretti

300-450TL Kulaklık Önerisi Lazım

1.Bütçeyi biraz aşabilirim(50-70TL) 2.Kablosuz olması ve 7.1 olması 3.Kaliteli malzeme 4.Yazılım desteği 5.Terletmemesi :/ :D Bunhn gibi kriterlere uyan önerilerinizi bekliyorum
  9. cobretti

Rampage Alpha X 7.1 Ayarı

Rampage Alpha X im var 7.1 ayarlımı geliyor yoksa 7.1 açmam falanmı lazım driverdan yüklediğimde ise bir şey anlamadim :D
Top Bottom