Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

500-600TL Kulaklık-Klavye Önerisi

500-600TL arasında (kulaklık 700 e çıkabilir) Kulaklık ve Red switch klavye önerebilecek var mı?
  2. NxOnSLyr

Steelseries Artics 1 Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B07PS3Y5BY?tag=akakceprime-21 Kulaklık hakkında fikir belirtebilecek var mı?
  3. NxOnSLyr

500-600TL Kulaklık Tavsiyesi

Bundan öncesinde gamepower magnus v2 kullanıyorum fakat bozulduğu için bu fiyat bandında kulaklık önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  4. NxOnSLyr

Yaka Mikrofonu Önerisi

Herkese selamlar, yaklaşık 1 yıldır kullandığım ''Game Power Magnus V2'' kulaklığımın mikrofonu bozulmuş bulunmakta. Bundan ötürü yeni bir mikrofon almam gerekecek ancak laptopumun kullanım alanı birazcık dar olduğu için 30TL civarında işimi görebilecek bir yaka mikrofonu önerirseniz sevinirim...
  5. NxOnSLyr

Yardım Durduk Yere Mikrofon Cızırtı Sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar dün akşam magnus v2 kulaklığımda hiçbir problem yokken şuanda mikrofonumda cızırtı ve sesde bir kısıklık mevcut yapabileceğiniz öneriler var mı ? 1604313056 Aşırı derecede bir cızırtı mevcut
  6. NxOnSLyr

Kulaklık, Mousepad Önerir Misiniz

Merhaba arkadaşlar Toplam 150Tl ye bir Mousepad ile bir gamer kulaklığı önerir misiniz? Üstelik SanDisk 240gb ssd alıcam ( laptop için harici aparat lazım) İnternette birçok aparat mevcut hangisini almalıyım yanlış bir aparat alırım diye tedirgin oluyorum şimdiden teşekkür ederim
Top Bottom