Arama sonuçları: *

1. A

Rampage Comfort vs Gamenote h2002d ?

Arkadaşlar bu hepsiburada indirimi ile alcagim.Hangi kulaklık daha iyidir,birde neden ? Görünüş olarak ve mikrofonun çıkarılıp takilmasi yüzünden h2002d ye karar vermiştim ama comfort beni arada bıraktı.Sizce hangisi ? Neden?
  2. A

300tl Kulaklık Önerisi

300tl ye kulaklık önerisi istiyorum arkadaşlar.Discord ve fps oyunları için kullanılacak geneklikle.Mikrofonunun ve ses kalitesinin iyi olması lazım.
  3. A

250tl civari kulaklik onerisi

Kulaklık önerisi lazım arkadasim icin mikrofonu iyi olsun bir de rahat olsun istiyor canli dersler icin ve film/dizi müzik icin kullanicak butce 250 falan tronsmart sono ve trust blizz önerdim ikisi arasinda kaldi ama baska kulakliklar da olur
  4. A

Arctis raw alınır mı ?

Çoğunlukla film ve müzik için kullanılacak çok nadir oyun oynuyorum benim için rahatlık çok önemli bu kulaklık alınır mı yani ?
  5. A

Böyle bir şey mümkün mü?

Telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanabilirmiyim ? Aklima bir sey geldi ve denemek istiyorum arctis 7 kulakligin mikrofonu yerine telefon kulakligini mikrofon olarak kullanabilirmiyim yani arctis 7den ses alicam ama sesim telefon kulakligindan gidicek bunu nasil yapabilirim
  6. A

Quadcast Vs Rode Nt-Usb

Bu 2 mikrofondan hangisini önerirsiniz arkadaşlar? Yayın için kullanilacak
  7. A

Arctis 1 Wireless

Arkadaşlar kardeşime kulaklık alacağım kablosuz bir kulaklık istiyor ama olması şart degil marka olarakta steelseries istiyor kablosuz olarak bu kulaklığı beğendi olmazsa arctis 3 alacak Sizce ?
  8. A

Mikrofon ayarları

Windows 7 de mikrofondan dip ses gelmemesi ve daha kaliteli bir ses için hangi ayarları yapmalıyım
  9. A

Hangi mikrofonu tercih etmeliyim ?

Arkadaşlar twitch yayınlarında kullanmak için beni şimdilik idare edecek bir mikrofon arıyorum ilerleyen zamanlarda yükseltiriz insallah https://www.vatanbilgisayar.com/trust-mantis-gxt-232-streaming-mikrofon.html https://www.vatanbilgisayar.com/20378-mico-usb-mikrofon.html Beni biraz idare...
  10. A

Bm300 veya bm800 alınır mı ?

Bu iki mikrofondan biri alınır mi twitch yayinlarinda kullanicam kullanan varsa ses kalitesi nasil birde pc laptop ses kartı var mi yok mu bilmiyorum ama yaninda ses karti gonderiyorlar ses kartiyla baglayinca ses kalitesi düşermi ?
  11. A

Mikrofon önerisi

Arkadaşlar twitch yayınları için önerebileceğiniz mikrofon varmı çok pahalı olmasın mümkünse birde sağlam olsun...
  12. A

Arctis 1 wireless vs Arctis 7 wireless

Bir videoda arctis 1in arctis 7 sürücü kullandığını gördüm madem ayni sürücüyü kullaniyor aradaki fiyat farkina değer mi peki arada 400-500tl fakr olmasi lazim tam hatirlamiyorum
  13. A

Arctis 5 2019 vs Arctis 7 wireless 2019

İyi akşamlar arkadaşlar bu iki kulaklık arasından hangisinin tercih edilmesi daha doğru olur aradaki fiyat farkına değer mi ? Benim için kablosuz olması daha önemli kablo karışıklığından nefret ediyorum fakat fiyat farkından dolayı kararsız kaldım Teşekkürler
Geri