Arama sonuçları: *

1. Gelewera

USB Mikrofon Önerileri. Bütçe: 2000TL

2000TL'ye kadar USB/3.5mm mikrofon önerilerinizi bekliyorum. Bir çok kişi HyperX diyor ama zamanında çok fazla memnun olmayan insan vardı. Öneriler için teşekkrürler şimdiden.
  2. Gelewera

Kulak İçi Kulaklık Önerileri (FPS Oyunları ve Bilgisayar da kullanmak için)

Selamlar, FPS oyunları (Warzone vs vs) gibi oyunlarda kullanmak için kulak içi kulaklık arıyorum. Pek anlamadığım için yardımlarınızı bekliyorum BÜTÇE: 1000 TL
  3. Gelewera

Bheringer C1 taşıyabilecek mikrofon standı 150-250TL

150-250TL arası düzgün bir mikrofon standı arıyorum. Behringer C1 kullanıyorum, önceden Lastvoice NB39 modelini kullanıyordum ancak hepsi çok kalitesiz. Sabitleme yerine taktığım demir yamuldu ve mikrofon stand ile birlikte devrildi. Düzgün bir stand öneriniz varsa bekliyorum.
  4. Gelewera

Yardım Behringer C1 Mikrofon ve Behringer Um2 Ses kartı ayarları

Behringer marka C1 mikrofon ve UM2 ses kartı kullanıyorum. Bu cihazlar ile alabileceğim en verimli ve kaliteli ses için ne tür ayarlar yapmam gerek. Bilgi sahibi olan arkadaşları bekliyorum.
  5. Gelewera

400-600TL Arası Mikrofon + Ses Kartı Önerisi

400-600 TL arasında twitch yayınlarım ve youtube için mikrofon + ses kartı önerilerinizi bekliyorum.
  6. Gelewera

Yayın için mikrofon önerileri

Yayın için mikrofon önerileriniz nelerdir. Birde yanında neler almam gerekiyor? Ses konusunda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Bütçe: 300-450TL
  7. Gelewera

Max 300-350 TL Bandında Mikrofon Önerisi

https://www.hepsiburada.com/lastvoice-bm800-full-black-set-mikrofon-stand-filtre-ses-karti-p-hbv00000veyxk Böyle bir set var ancak ne kadar düzgün bilemiyorum, BM800 kullanan birileri var mı aranızda? Ya da başka önerisi olan. Voicemeeter kullanacağım zaten bu yüzden ses kartına ihtiyacım var mı...
  8. Gelewera

1K TL'ye kadar Wireless Kulaklık Önerisi (Oyun İçin)

1K TL'ye kadar Wireless Kulaklık Önerisi (Oyun İçin)
  9. Gelewera

Voicemeeter hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?

Artics 5 kulaklığımın mikrofonu sesi biraz tiz iletiyor Voicemeeter üzerinden sesin basını arttırmak istiyorum ancak program o kadar garip ki, video izliyorum adamın yaptıklarını yapıyorum ancak hiç bir şey olmuyor
  10. Gelewera

SteelSeries Artics 5 2019 Ses ve Mikrofon Ayarları

Kullanan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ? Ürün bugün elime ulaştı ve ayarları, arayüzü hakkında pek bir fikrim yok. Neyi açmalı, neyi açmamalı, hangi özellik neye yarar yardımcı olursanız sevinirim.
  11. Gelewera

1000TL'ye kadar kulaklık önerisi

Şu an HyperX Cloud Silver kullanıyorum. Yeni bir kulaklık almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
  12. Gelewera

600TL'ye kadar kulaklık önerisi.

Şu an kullandığım kulaklık HyperX Cloud Silver ancak başka bir kulaklık almak zorundayım, yine kullandığım kulaklığın performansına yakın kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom