Arama sonuçları: *

1. zumzum misali

Logitech G733 Alınmalı mı?

Forumdan hocalarım bilir. 6 tane kulaklık aldım fakat hepsinde aynı problem çıktı. Daha önce Pro X, Alpha S, MH752, Sennheiser Game Zero, Arctis 9 kullandım. Sorunum donanımsal ya da yazılımsal emin değilim fakat yeni bir kulaklık almak istiyorum. Daha önce aldığım kulaklıklarda temel problem...
  2. zumzum misali

SteelSeries Arctis 9 oyunlarda karmaşık ses

Kulaklıktan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim. Bu aldığım 6. kulaklık ve neredeyse hepsinde aynı sorun vardı. Belki donanımsaldır diyip format attım. Kabloludan kablosuz kulaklığı geçiş yaptım. Müzik dinlerken ses iyi güzel ama oyunlarda çok karmaşık. Stereo havası vermiyor. Berrak bir...
  3. zumzum misali

2000TL kulaklık önerisi

Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve iyi ses kasmak istiyorum. Çoğu zaman müzik dinlediğim için müzik anlamında da beni tatmin etsin istiyorum. Bass seviyorum ve seslerin anlaşılır olmasını istiyorum. Yayın yaptığım için mikrofonu kaliteli olsun istiyorum. Aldıktan sonra servisi başarılı bir...
  4. zumzum misali

Aldığım kulaklıkların hepsi düşük ses veriyor

Son 2 aydır kulaklık problemi çekiyorum ve artık kabak tadı vermeye başladı. Logitech Pro X ve HyperX Cloud Alpha s ürünlerin kendine ait ses kartları var. Ama 3'üncü deneyişim olmasına rağmen aynı problemi yaşıyorum. Düşük ve boğuk ses var hepsinde. Toplamda Pro X'i 2, Alpha'yı 1 kere aldım...
  5. zumzum misali

1500TL kulaklık önerisi

Dostlar Wireless olmasına gerek yok. Mikrofonu kaliteli, ses seviyesi yüksek olması yeterli. Genel bir kullanıcıyım ve basları yüksek, ses kasımı başarılı, 90 derece dönebilir olmasını istiyorum. Kafamdan sürekli çıkardığım için 90 derece dönmesi şart. Eğer 90 derece dönmüyor ise diğer...
  6. zumzum misali

kulaklık almak istiyorum ama memnun kalmazsam iade edeceğim satıcı yok?

arkadaşlar pro x almak istiyorum fakat daha önce sorunu olduğu için iade ettim fakat tekrar şansımı denemek istiyorum ama şu an satan yerlerin hiçbiri geri iade almıyor. fiyatlar da artıyor. nereden alacağım ya da nereyi bekleyeceğim? 1612728468 arkadaşlar bir şey bilen yok mu?
  7. zumzum misali

Logitech G Pro X nasıldır?

Arkadaşlar 1 ay önce almıştım ama düşük ses sorunu nedeniyle iade ettim. Kronik bir sorun olduğu belli ama çoğu kişi kullanıyor ve gerçekten kaliteli. Ses kartım ALC1200. MH752 stoklarda olmadığı için bulamıyorum. Tekrardan sizce Pro X'e bir şans verilmeli mi? Çünkü bu fiyat aralığında başka...
  8. zumzum misali

Logitech G733 Wireless alınır mı?

Arkadaşlar https://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Headset-Black-Tico/dp/B081415GCS alınır mı? ben çok beğendim sizce nasıl? 1500 gibi bir fiyatı var
  9. zumzum misali

1200TL Kulaklık önerisi

arkadaşlar daha yeni G PRO X iade ettim sesi az olduğu için. Ses kartım ALC1200 mh751 aralarında en iyi seçenek diyorlar @Ethem Aslan hocam bi bakabilir misin bu bütçede en iyi kulaklık hangisi? genelde fps oyunları oynuyorum ama sesi yüksek versin istiyorum. iyi ses kasılsın müzik performansı...
  10. zumzum misali

1000-1200TL Arası kulaklık önerisi

arkadaşlar genellikle fps oyunları oynuyorum ama hikayeli oyunlara da çok önem veriyorum. G PRO X'im vardı sıkıntısı olduğu için iade ettim. sesi yüksek ve güzel vermesini istiyorum. genel performansı iyi olsun yeter ve şık olsun en azından. mici de kaliteli olsun karşı tarafa ses gitmesin en...
  11. zumzum misali

Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 vs Cloud 2

Arkadaşlar hangisi ses ve mikrofon olarak daha kaliteli bilgisi olan var mı? https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-usb-enhancer-gaming-kulaklik/ https://www.itopya.com/kingston-hyperx-cloud-ii-71-kirmizi-gaming-kulaklik/
  12. zumzum misali

HyperX Cloud alpha s VS Cloud 2

Arkadaşlar 1200TL Bütçem var G PRO X'imi sıkıntılı olduğu için yeni iade ettim sizce hangisini alayım. normalde 1200'ün üstüne koyup koltuk alacaktım ama kulaklık alıp ömürlük kullanmak istiyorum siz ne dersiniz?
  13. zumzum misali

HyperX Cloud 2 vs Corsair Void Pro Elite RGB

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsaır-ca-9011204-eu-voıd-elıte-rgb-7-1-usb-oyuncu-kulaklığı-beyaz-1211431.html?rbtc=aka%7Cops%7C%7C%7Cp%7Cstandart%7C&v=1.47 https://www.amazon.com.tr/HyperX-KHX-HSCP-RD-Cloud-II-Kulaklık/dp/B00SAYCVTQ?th=1 arkadaşlar ikisi arasında kaldım bütçem 800TL...
  14. zumzum misali

G Hub uygulaması kulaklığımı görmüyor

Arkadaşlar daha yeni Logitech G Pro X aldım. g hub uygulaması kulaklığı görmüyor ne yapmam lazım?
  15. zumzum misali

hyperX Cloud Stinger satıp alpha s almaya değer mi

Arkadaşlar elimde hyperX Cloud stinger var onu satıp üstüne para ekleyip cloud alpha s almaya değer mi
  16. zumzum misali

1200TL kulaklık önerisi

arkadaşlar maks bütçem bu kadar. genellikle fps oyunları oynuyorum ama hikayeli oyunlara da çok önem veriyorum sesi yüksek ve güzel vermesini istiyorum önerdiğiniz bi kulaklık var mı. NOT: deri olursa daha iyi olur ama performans yüksekse deri olmayabilir
  17. zumzum misali

hyperX Cloud Stinger ses bozulması

Arkadaşlar 1 yıldır kullanıyorum. daha dün sapasağlamdı. bugün kullanmaya kalktım sesi çok az veriyor şarkının beati azıcık geliyor sözler anlaşılmıyor bile MSI ses uygulamasından denetliyorum. kulaklık hoparlör olarak seçili öyle kullanıyorum ama anlamadım sizce nedeni nedir
  18. zumzum misali

7+1 Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar şu an hyperX cloud stinger stereo kullanıyorum sizce onu satıp 7+1 kulaklık almaya değer mi, değerse hangi kulaklığı önerirsiniz bütçem aşağı yukarı 700 lira
  19. zumzum misali

HyperX Cloud Stinger mikrofonu hışırtı sesi çıkartıyor

Arkadaşlar daha önce mikrofonumdan hiç hışırtı uğuldama gibi ses gelmiyordu ama şimdi sesi duymayı zorlaştıracak bi ses geliyor sorunun çözümü nedir? teşekkürler
Geri