Arama sonuçları: *

1. Z

1k bütçe ile bluetooth kulaklık

1k bütçede kulak içi bluetooth kulaklık öneriniz var mı arkadaşlar (1k üstü altı oynayabilir tabii ki de) 1724981027 Neyse beyler 660 TL'ye anker r50i aldım np
  2. Z

Öneri 1.8K Bütçe kulaklık önerisi

Gaming için kullanacağım yardımcı olur musunuz
  3. Z

Öneri telefon için Bluetooth kulaklık önerisi

600 tl bütçem var kulak içi bluetooth kulaklık önerebilir misiniz (eğer bu fiyata çok iyi dediğiniz kulaküstü de varsa o da olur)
  4. Z

Öneri wireless oyuncu kulaklığı önerisi

3klara kadar çıkabilirim fiyat performans olsun da isterim 3 yıl kadar götürsün cloud 2 kullanıyodum bozuldu min. o kalitede bir şey istiyorum
  5. Z

1000 TL'ye usb girişli 7.1 kulaklık

1000 tl bütçem var arkadaşlar usb girişi olması çok önemli anakartım kötü ve harici ses kartım da yok, kulaklıkta ses kartı olması gerek o yüzden şimdiden teşekkürler.
  6. Z

Jak girişi hızlı bozulur mu

Jak girişi usbye göre daha hızlı bozulur mu kraken x kulaklığım vardı bozuldu aynısından aldım ama jak girişli gelmiş usb yerine sorun olur mu?
  7. Z

300 tl kulaklık önerisi

gaming kulaklık 300 tl önerebilir misiniz?
  8. Z

160 TL'ye bluetooth kulaklık

Kulak içi müzik vs. İçin bir kulaklık arıyorum.
  9. Z

450 Tl 7.1 kulaklık önerisi

450 TL'ye razer kraken x den daha iyi kulaklık var mı? Var ise önerebilir misiniz?
  10. Z

Rampage Rogue iyi midir

Rampage Rogue iyi bir kulaklık mıdır dostlar? Ürün linki...
  11. Z

360 TL oyun için kulaklık

360 TL'ye mikrofonu ve kendisi iyi olan bir kulaklık tavsiyeniz var mıdır dostlar oyunlarda kullanacağım 1645357841 https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hp-omen-800-1kf76aa-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,99328906.html bu kulaklık nasıldır 1645357955...
  12. Z

Masaüstü mikrofon tavsiyesi

harici mikrofon almak istiyorum bütçem 100 tl max önerilerinizi bekliyorum dostlar.
  13. Z

rampage invoker alınır mı

https://www.hepsiburada.com/rampage-invoker-mobil-telefon-uyumlu-kulak-ici-kulaklik-gri-mikrofonlu-kulaklik-p-BD400007?magaza=Lunatic%20Gamer%20Shop 70 tl bandında oyun vb için alınır mı bu kulaklık
  14. Z

kulak içi kulaklık önerisi istiyorum

70 tl bütçe oyunlarda adam yeri duyursa iyi olur ama duyurmazsa da canınız sağolsun ve mikrofon harici olarak var bende mikrofonsuz da olur
  15. Z

kulak içi oyunlarda iş görücek kulaklık

fiyat aralığı max 70 tl civarı 5 10 tl aşabilir param çok yok kb ben de büyük fiyatlar verip sizi uğraştırmamak isterdim <3 1628255024 mikrofona falan gerek yok
  16. Z

250 300 civarı kulaklık 7.1

oyunlar için kullanacağım yazılım olursa iyi olur herhangi bir rgb takıntım falan yok düz olsa da olr mikrofonu ortalama olsa yeter çok mic performansı beklemiyorum...
  17. Z

mikrofonlu 7.1 kulaklık

arkadaşlar 7.1 arıyorum bütçe 300 tl f/p olursa iyi olur örgü kablo tercihimdir.
  18. Z

7.1 bir kulaklık önerisi

250 tl civarı biraz aşabilecek bir kulaklık arıyorum sanal değil direk 7.1 olursa iyi olur
  19. Z

7.1 fiyat performans 250 tl oyuncu kulaklığı

250 tllik bir oyuncu kulaklığı arıyorum mikrofonu da iyi olsun isterim 7.1 olması daha iyi olur.
Geri