Arama sonuçları: *

1. EmilBreivik

Maksimum 2.500 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

İnternette 2 farklı kulaklık gördüm. İlki Havit Fuxi H7, diğeri de James Donkey 830. Fuxi H7'nin kronik sorunları olduğu için çoğu kişi tarafından önerilmediğini gördüm. James Donkey'de de genel olarak marka bazlı alınmaması gerektiğini söylediler. 2 kulaklığında fiyatı 1.800-1.900 TL...
  2. EmilBreivik

Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Normalde çalışıyordu discordda falan hiçbir sorun yoktu. 15-20 dakikalığına kuzenime verdim ve geri getirdiğinde ses yine bana geliyor ama karşı tarafa sesim gitmiyor Discord'dan falan. Kontrol ettim tüm giriş çıkışları ama hiçbirinde ses karşı tarafa gitmedi. Düzeltmek için ne yapmam lazım...
  3. EmilBreivik

Yardım Kulaklığın mikrofonu çalışmıyor (Arctis Nova 1)

Arkadaşlar daha önce 1-2 kere aynı konuyu açmıştım fakat ne yaptıysam olmadı. Bilgisayara format atmadan önce Discord'da arkadaşla beraber konuşabiliyordum, ses kaydedicide sesim geliyordu, aynı zamanda SteelSeries GG uygulamasında da kayıt yaptığımda ses geliyordu, sıkıntı yoktu. Ama formattan...
  4. EmilBreivik

Kulaklıktan karşı tarafa ses gitmiyor

Discord kullanırken veya windowsdaki ses kayıt kısmından konuşurken sesim gitmiyor karşı tarafa. Bu siteden sürücüyü indirip yeniden de başlattım bilgisayarı, sonra SteelSeries GG uygulamasına girdim denemek için fakat kayıt kısmında sesim gelmiyordu konuşmama rağmen. Bilgisayarı formatlamadan...
  5. EmilBreivik

Steelseries Arctis Nova 1 ses cızırtılı, çok az ve tek kulaktan geliyor

Kulaklık daha bugün geldi ve hemen denemek istedim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu konuda özürlüyüm diyebilirim. İlk olarak laptopa bağlamak istedim, sadece mikrofon kablosunu kulaklığa ve laptopa takıp denedim, ses neredeyse hiç gelmiyordu ve cızırtılıydı. Sonrasında yanında gönderilen yeşil...
Geri