Arama sonuçları: *

1. Mustafa_

F/P Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Xiaomi Redmi Airdots kullanıyordum birini yıkadım diğerini de düşürdüm .d Yeni bir kulaklık arıyorum ses kalitesi rahatsız etmeyecek düzeyde. (Arctis 1 kullandıktan sonra xiaominin sesi baya kötü gelmeye başlamıştı o hissi hissettirmeyecek bir kulaklık olursa iyi olur.) Birde airpodslar gibi...
  2. Mustafa_

SS arctis pro wireleess dan daha iyi bir öneriniz var mı?

Eger x kulaklık arctis pro wireless dan daha iyi diyorsanız ona bakacağım yoksa arctis pro wireless modelini alacağım.
  3. Mustafa_

Kaliteli mikrofonlu kulak üstü kulaklık önerisi wireless

Fiyat falan yok agalar bi maaşı mesailerle beraber komple yatiracağım güzel wireless mikrofonu da kaliteli bir kulaklık arıyorum.
  4. Mustafa_

F/P Wireless Kulaküstü Kulaklık önerisi

Fps oyunları oynuyorum ses kalitesi iyi wireless kulaküstü kulaklık arıyorum. Bütçem 1400 civarı. Fiyatlardan haberim yok her gün zam geldiği için. Bütçe azsa vazgeçebilirim .d
  5. Mustafa_

F/P kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Eski kulakığım xiaomi earbuds 2 yıldır kullanıyorum ama yakın zamanda bir tekini kaybettim yeni bir model arayışına girdim 300-400 tl bütçeye kadar çıkabilirim ses kalitesi iyi bir kablosuz kulaklık önerisi varsa öneri yapabilirseniz sevinirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  6. Mustafa_

Rampage Fury X rakibi kablosuz kulaklık hangisidir?

Görünüşüne bakmak için farklı markalarda ki seçenekleri merak ettim cevaplar için teşekkürler şimdiden.
  7. Mustafa_

400Tl civarina kablosuz kulakustu oyuncu kulaklığı var mı ?

Çok fazla kablo oldu biraz sinir etti beni o yüzden kablosuz oyuncu kulakligi varsa eğer incelemek isterim
  8. Mustafa_

Asus tuf ,bu kulaklıkta herhangi bir sorun varmı alınır mı??

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-h3-mavi-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-46876/
  9. Mustafa_

Rampage Drop Plus İle VS atabilecek bir kulaklık varmı?

Varsa yazarsanız bakmak isterim drop plus kullandım mic arızası yüzünden iade ettim yeniden plus sipariş edip etmemekde kararsizim
  10. Mustafa_

Monster Pusat Virtual Kulaklığı kullanan varmı ?

Umarım vardır oyun 7.1 performansını merak ediyorum kullanan varsa cevap verebilirse sevinirim
  11. Mustafa_

HyperX Cloud vs Rampage Drop Plus

407 Tl ye HyperX Cloud mı yoksa 340Tl ye Rampage Drop Plus mı ?
  12. Mustafa_

Gamepower Mihawk kullanan varmı ?

Kullanan varsa ne kadar memnunsunuz titreşim desteği iyi iş çıkartıyormu cevaplarsanız sevinirim. (Onun yerine sono, blizz al) diyecekler tavsiye için teşekkürler sağolun.
  13. Mustafa_

7.1 ve Titreşim destekli kulaküstü kulaklık önerisi

Alt segmentde 7.1 ve titreşim destekli kulaklık önerisi istiyorum .Alt segmentte titreşim özelliği olmaz diyenlere gamepwer mihawk örnek veriyorum mihawk alma dediniz benzer bir kulaklık arıyorum cevaplar için teşekkürler
  14. Mustafa_

Kullanan varsa bi yazabilirmi

trust blizz ve tronsmart sono kullanan varmı ? Varsa ses atabilicek varmı dc den falan ? Memnunmusunuz, düşüüncelerinizi yansıtırsanız sevinirim
  15. Mustafa_

Hangisinin mikrofan kalitesi daha iyi ?

Soru başlıkta kulaklıklar -medusa-blizz-sono-. Kullanan birileri varsa kulaklıklardan memnuniyetlerini ve eksi yönlerini söylerlerse sevinirim.
  16. Mustafa_

Daha iyisi varmıdır bu fiyat bandına ?

Corsair HS35 Stereo Karbon CA-9011195-EU Kablolu Gaming Kulaklık dostlar genel konunun altında cevap alamadım yardım lütfen 1601060585 varmış bununla ilgili konu bir arkadaş benden önce açmış k.b konu kalabalığı için 1601060588 varmış bununla ilgili konu bir arkadaş benden önce açmış k.b konu...
  17. Mustafa_

Mikrofonlu 7.1 Kulaklık önerisi

Başlıkta belirttiğim özellikleri taşıyan f/p Tipide önemli çok çirkin şeyler olmasa iyi olur .d kulaklık önerilerinizi bekliyorum bütçe 200Tl 250 ye kadar çıkabilirim gaming gecesinden almayı düşünüyorum ama tavsiyelerinizi degerlendiricem teşekkürler cevaplar için
  18. Mustafa_

Frisby Gamemax FHP-G1485B FX7 7.1 Surround Alınır mı?

alınır mı? sorunu varmı yada bu fiyata daha iyisini bulabilirmiyim?
  19. Mustafa_

Siz olsanız klavyemi seçerdiniz kulaklikmi

Dünde benzer bir konu açmıştım bu ilgili son konum . Şimdi ben kasa monitör ve mouseyi aldım bu masaüstü ilk pcm o yüzden daha önceden ekipmanim yok. Simdi elimde 2 seçenek var ya klavye(r6 ,ultimate,veya eğer yeni jenerasyon ürünü cikmadiysa calypso)yada f/p güzel gözüken bir kulaklık alicam...
Top Bottom