Arama sonuçları: *

1. L

Go strix 2.4 - İtopya pişmanlığı

Geçen hafta itopya üzerinden linkte ki ürünü aldım ben bir hata ettim forumda da bir kaç kişi sormuş siz bu hataya düşmeyin. Öncelikle ürünü oyun için almak istiyorsanız hiç girmeyin ROG takısı altında gamer ürünü olarak satılıyor ama oyunlarda ses kalitesi berbat ( müzik ve telefon kullanımı...
  2. L

ASUS ROG STRIX Go 2.4 alternatif?

ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 almayı düşünüyorum 2.4 olayı biraz korkutuyor. Profesyonel olmasa da FPS oyunlarını biraz ciddiye alıyorum. Cs valo ses gecikmesi olur mu alternatif öneriniz var mı ?
  3. L

Yardım Artics 1 Mikrofon Sorunu

Beyler artics 1 kulaklık aldım ucuz denk düştüğü için sorunlu olduğunu bilmiyordum kulaklıktan gelen sesi olduğu gibi mikrofona veriyor. Kullanan bu sorunu çözebilen veya en azından azaltabilen var mı ? Kendi sesim gitmiyor bazen ama oyun, müzik vb sesler olduğu gibi karşıya gidiyor.
  4. L

Mikrofonu çıkardığım halde masaüstü sesleri gidiyor.

Uzun bir süredir arkadaşlarla dc de takılırken yaşadığım bir sıkıntı vardı spotify veya masaüstünden son ses müzik ve bass boost yaptığım halde karşıya gram ses gitmezken %40 ile twitchte izlediğim yayıncının sesi karşıya gidiyordu. Sorunla uğraşırken mikrofonu çıkardım ve şok oldum, kendi...
  5. L

Artics 1 mikrofon sorunu

Bugün Bimden SteelSeries Artics 1 aldım geldim kablosunu bağladım kulaklık sorunsuz çalışıyor fakat mikrofonu bilgisayar görmüyor. Jak girişini yapınca dahili mikrofonu devre dışı bırakıyor ama kendi mikrofonu aktif olmuyor yardımcı olursanız sevinirim. Laptop kullanıyorum. İyi forumlar..
Top Bottom