Arama sonuçları: *

1. S

arctis 3 vs arctis 3 console edition

merhabalar steelseries arctis 1-3 arasında kalmıştım fakat 3 e kalbim daha yakın gibi hissettim ama internette şöyle bir şey farkettim ki arctis 3 console edition 800tl iken arctis 3 1000tl...
  2. S

Trust Blizz içi nasıl açılır?

Merhaba arkadaşlar maalesef ki trust blizz adlı kulaklığımı birazcık bozmuş durumdayım:rolleyes: içini nasıl açacağımı bilmiyorum fakat içini açmam gerekiyor. İçini açabilirsem düzeltebileceğim ama çıkartmayı düşündüğüm yerlerde bazı parçalar birbirlerini tutuyor fakat oralar vidalı diye...
  3. S

Sizce Kulaklığı garantiye yollamalı mıyım

Merhabalar 10 Ekim de Trendyol üzerinden Trust Blizz kulaklığını stın aldım gerçekten memnundum plastik kalitesi insanlar sıkıntılı dese de ben kulaklıkların sağlamlığıyla pek sıkıntı yaşamayan bir insandım bu yüzden rahatça almıştım. Az önce diplerden dırı dıt dırı dıt dırı dıt ses geliyordu ve...
  4. S

Trust Blizz mi yoksa James Donkey 710/711 mi

merhabalar normalde bütçem 150-200 arasındaydı fakat kulaklıklardan emin olamayınca ve az daha ekleyince 7.1 kulaklık alabileceğimi görünce aklıma bu kulaklıklar takıldı sizce hangisi alınır James Donkey 711 180tl trust blizz 220tl James Donkey 710 220 tl dolaylarında satılıyor ise 710 neden 711...
  5. S

Kulaklık Önerisi 140-180 TL

Merhabalar max 180 tl civarında bir kulaklık arıyorum ve şu 3 kulaklık arasında kaldım + olarak bu kulaklıkları telefonda da kullanabilir miyim, kaliteleri nasıldır https://www.hepsiburada.com/rampage-favory-7-1-usb-siyah-surround-oyuncu-kulaklik-mikrofon-p-HBV00000ICCKC...
Geri