Arama sonuçları: *

1. Ryuga Kishatu

Rampage Drop Plus İçin Kablo Tavsiyesi

Kulaklığımın kablosu bozuldu yeni kablo almam lazım kaliteli bu kulaklığa uyucak kablo tavsiyesi
  2. Ryuga Kishatu

1000 TL Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

1000 TL bütçe var biraz aşabilirim kulaklığa göre tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. Ryuga Kishatu

Rampage Drop Plus Kablosu Bozuldu

Merhabalar Rampage Drop Plus kullanıyorum fakat type c kablosu temassızlık yapıyor firmadan istesem gönderirler mi (satıcı firmadan mı yoksa direk rampageden mi istemeliyim oluyorsa) ve ya orjinal olarak satın alabileceğim bi kablosu var mı ?
  4. Ryuga Kishatu

Maximum 200 TL kulaklık tavsiyesi

Bir arkadaşım idarelik kulaklık alıcak maximum 200 vermek istiyor çünkü eylül ayında üst düzey bir şey alıcak idarelik bir tavsiye lazım
  5. Ryuga Kishatu

400 TL Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba rampage drop plus sipariş edicektim etmeden son kez foruma sorayım dedim şu a. 397 tl almalı mıyım daha iyi bir tavsiyeniz var mı ? (400 tl yi geçemez) @ArdaM
  6. Ryuga Kishatu

corsair hs 50 pro ile rampage drop plus arasında kaldım fakat herkes hs 50 pro demesine rağmen kimse mantıklı bir neden sunmuyor sadece hs 50 pro yazıyor ayrıca hs 50 pro nun mic testlerini hiç beğenmedim ve mikrofon benim için en önemli unsurlardan biri ama rampage drop plusunda korkutan yanı...
  7. Ryuga Kishatu

Mavi unicorn çocuk kulaklığı alınır mı?

Kuzenim kardeşine hediye alıcak daha 8 yaşında kardeşi doğum günü geliyor ona https://www.ciceksepeti.com/mavi-unicorn-kulaklik-kc3884532 bunu almak istiyor tabii ki kimse deneyimlemediği için iyisini kötüsünü bilemezsiniz ama 1 aya ellerinde kalır mı bu (sadece canlı ders ve müzik için kullanır...
  8. Ryuga Kishatu

400 TL Kulaklık Tavsiyesi ?

400 TL bandında kulaklık arıyorum rampage drop plus düşünüyorum sizce alınır mı ? ayrıca ümidi fotolu biri vardı kulaklık tavsiyelerinde görüyordum hep onuda etiketlerseniz sevinirim
  9. Ryuga Kishatu

Logitech g230 model kulaklık kullanıyorum fakat ses kasmada zayıf kalıyor adamın nereden geldiğini anlamakta zorluk çekiyorum bende yeni kulaklık almaya karar verdim şu an aklımda 2 kulaklık var Corsair HS50 ve Rampage R36 Drop Plus açık konuşmak gerekirse r36drop plusun görünüşünü hiç...
  10. Ryuga Kishatu

Logitech g230 model kulaklık kullanıyorum fakat ses kasmada zayıf kalıyor adamın nereden geldiğini anlamakta zorluk çekiyorum bende yeni kulaklık almaya karar verdim şu an aklımda 2 kulaklık var Corsair HS50 ve Rampage R36 Drop Plus açık konuşmak gerekirse r36drop plusun görünüşünü hiç...
  11. Ryuga Kishatu

QCY T5 Alınır Mı ?

Qcy t5 almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?
Geri