Arama sonuçları: *

1. AneX

Logitech G Pro X Alınır Mı ?

arkadaşlar 3500 tl bütçem var g pro x alınır mı veya önerileriniz varmı. birde bu fiyata wirelles öneriniz var mı ? 1711975617 up...
  2. AneX

SteelSeries Arctis Wireless 7 2000 Tl

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-steelseries-arctis-7-wireless-sifir-1047805588/detay/ arkadaşlar elden teslimat yaptığını söyledi ama bir kıllanmadım değil 1 yıl kendisi tarafından garantisi varmış ve fatursaı yokmuş çalıntı mal olabilir...
  3. AneX

Razer BlackShark V2 Vs Logitech G Pro X 7.1 ?

yakın zamanda kulaklığım kırıldı 2.700 2.800 bütçem var bu 2 si ni almayı düşünüyorum nasıldır
  4. AneX

Corsair Void Elite RGB Garanti

beyler kısacası şöyle özetliğim kulaklığın sağ tarafında gıcırdama var örneğin kulaklığı biraz kaldırdımmı geri düşmüyor gıcırdıyor sizce garantiye gönderimmi yenisi gelme ihtimalini düşünüyorum çünkü sorun kulaklıkla alakalı kullanıcı hatası değil 1643645432 ses de tam olarak hani bir şey pas...
  5. AneX

Corsair Kulaklıklardaki Dip Ses Sorunu

sizce windows 11 de de bu sorun devam eder mi
  6. AneX

Corsair Void Elite Rgb Alıyorum

Almak için kartı elime aldım son bi öneriniz varmıdır
  7. AneX

Corsair Void Elite RGB Almalımıyım ?

beyler bügün kulaklık alacağım bu fiyata daha iyi varsa önerir misiniz? beni üzmeyecek kulaklık olsun
  8. AneX

Corsair Void Elite Rgb Kullanan Varsa Bakabili mi ?

corsair void elite rgb kullanan varsa bilgilendirirse teşekkür ederim
  9. AneX

Corsair Void Elite Rgb Alınır Mı

bütçem 500 tl en fazla
  10. AneX

Kulaklık Önerisi 800 TL Yardımlarınızı Bekliyorum

bu sefer kablolu olsun max bütçem 800 tl lütfen bana hyperx cloud 2 demeyin fiyatı gereksiz pahalı kaliteli olsun yeter
  11. AneX

Kablosuz Kulaklık Önerir Misiniz?

Kulaklık Alacağım kablosuz olmasını istiyorum 1630761473 CORSAIR HS70 nasıldır
  12. AneX

razer tournament edition alınır mı ?

razer tournament edition şuan itopyada indirimde ve 500tl 200tl gibi bi indirim söz konusu
  13. AneX

700 TL Kulaklık Önerisi

corsair void elite rgb düşünüyordum dip ses varmış sizce başka ne alabilirim yoksa corsair iyi mi?
  14. AneX

Corsair Void Elite RGB Vs Rampage drop plus

Arkadaşlar ne zaman bişey alırken konu açarım size danışırım sizce hangisi daha iyi ccorsair 600 TL rampage drop plus 349 aradaki para farkına değermi genellikle herkes corsair kalitesi der ama ginede size danışim dedim cevap verenelere şimdiden teşekkürler.
  15. AneX

James Donkey 711 Alınır Mı Haila ? (123 TL)

bütçem 225 tl sizce alınır mı?
  16. AneX

Max 150 TL. Bluetoothlu Kulaklık Önerisi Kulak İçi

telefon için alacağım
  17. AneX

Asus TUF Gaming H3 alınır mı?

şuan ince hesapda 379 tl alınır mı? mı sizce ?
  18. AneX

Kulaklık Önerisi Bütçe Yüksek

arkadaşlar bütçem bin tl güzel bir kulaklık önerir misiniz? sizce rampage drop plus alınır mı?
  19. AneX

Rampage Drop Plus VS Crosair HS Serisi (70 hariç)

sizce hangisi
  20. AneX

GamePower Jin Rgb 7.1 Surround Gaming Kulaklık Alınrımı ?

sizce alınır mı? 2.kulaklık almam gerek
Geri