Arama sonuçları: *

1. G

Yardım RAMPAGE ALPHA X SES GİDİP GELME SORUNU

Arkadaşlar 3 aydır rampage alpha x kullanıcısıyım.Örgülü kulaklık olduğu için kendiliğinden dolanıyor bu yüzden bazı yerler yamulup örgüsü soyuluyor. Ve şuan kumanda kısmının biraz alt kısmındaki kablo kısmına biraz bile dokunsak kulaklığın ışığı mic ışığı ve sesler her şey gidiyor.Sonra tekrar...
  2. G

Yardım Kulaklıktan ses gelmiyor

Rampage alpha x kullanıyorum.Kulaklığın kablosu birbirine dolanmıştı düzeltirken pat diye ses geldi mikrofonun ışığı söndü kulaklığın rgbsi yanıyor ama ne kulaklık ne mic çalışmıyor ne yapmam lazım
  3. G

Haylou GT1 VS Haylou GT1 Hangisini Almalıyım ?

Arkadaşlar haylounun şöyle 2 modelini buldum. GT1 https://www.trendyol.com/haylou/gt1-dokunmatik-kablosuz-5-0-bluetooth-kulaklik-p-34051819?boutiqueId=523669&merchantId=105150 > 124 TL GT1 PRO...
  4. G

200 TL Kulaklık

Arkadaşlar bugün içerisinde 200 TL'ye kulaklık alacağım. Acil herkes öneri yapabilir mi? Rampage stormy Rampage miracle x3 plus rampage miracle x5 gamepower medusa aklımdakiler bunlar bunlardan önerdikleriniz veya dışında varsa söyler misiniz??
  5. G

Yardım Arkadaşlar 200 TL max hangisi alınır?

Arkadaşlar bugün içerisinde 200 TL'ye kulaklık alacağım. Acil herkes öneri yapabilir mi? Rampage stormy Rampage miracle x3 plus rampage miracle x5 gamepower medusa aklımdakiler bunlar bunlardan önerdikleriniz veya dışında varsa söyler misiniz??
  6. G

Yardım 200 TL max hangisini alayım?

Rampage Stormy Rampage Miracle X5 Rampage miracle x3 plus Gamepower Medusa Bunlardan birini almayı düşünüyorum.Hangisi benim için daha iyi ve uzun vadeli olur?
  7. G

Yardım 210 TL max kulaklık önerisi

Arkadaşlar 210 TL maximum olacak şekilde kulaklık önerir misiniz? Gamepower medusa Rampage stormy Rampage miracle x3 plus Rampage miracle x5 araştırırken bunları buldum.
Geri