Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Yardım SteelSeries 7+ wireless ses gelmeme sorunu

Arkadaşlar mevcut kulaklığı kullanıyorum öğlen işe giderken çalışıyordu bir sıkıntı yoktu lakin eve geldim açtım çalışmıyor pc 2 kere kapat aç yaptım sorun gider diyip bir daha kapatıp açtım ses geldi 10 sn ye sonra tekrar gitti sorun nedir nasıl düzeltebiliriz bunu ?
  2. MovesLikeJaggeR

Öneri 3 3.5k ya beyaz kablosuz kulaklık önerisi

Cloud 2den geçeceğim aklımda steelseries 7+ vardı ama bir kaç yorumdan dolayı başka fikirlere de açığım arkadaşlar cloud2 ses kalitesini aratmayacak özellikle beyaz ve kablosuz kulaklık arıyorum 3k ya arkadaştan ss arctis7+ alabilirim
  3. MovesLikeJaggeR

Öneri Kablosuz beyaz kulaküstü kulaklık önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi cloud 2 den geçeceğim aonun gibi ses kalitesi olan kablosuz ve beyaz kulaklık arıyorum bütçe 3k çok iyi duruma göre 3.5k olabilir. Önerileriniz var mıdır acaba ?
  4. MovesLikeJaggeR

Öneri 3500tl ye kablosuz kulak üstü kulaklık

Diğer konuda 1.5k idi arkadaşım airpods satarak kablosuz bir kulaklık arayışına girdi ve bütçemiz 3500tl https://www.itopya.com/steelseries-arctis-7-white-kablosuz-beyaz-oyuncu-kulakligi_u22954?gclid=Cj0KCQjwuLShBhC_ARIsAFod4fIKeoWMcVit_go6eSMtFQHlASYUiwcRkcYXxI4CCzC-ZVANbPEA2H0aAkZaEALw_wcB...
  5. MovesLikeJaggeR

Öneri 1.5k ya kadar kulak üstü kulaklık arıyorum

Arkadaşıma 1.5k ya kadar kablolu veya kablosuz kulak üstü kulaklık arıyoruz var mı önerisi olan arkadaşlar. Corsair void elite rgb modeline bakıyor kendisi alayım mı diye ve fiyatı şuan 1400 civarı ben dedim alacaksan da gaming gecesini bekle daha da düşebiliyor ve daha farklı öneri alırız diye...
  6. MovesLikeJaggeR

Öneri Qcy t20 fiyatına göre iyi midir?

Arkadaşlar qcy t13 kullanıyorum silikonsuz kulaklık arıyorum telefon için 400tl civarı bütçe ile alınabilecek bir kulaklık ne önerirsiniz ? Silikonlu model kulağımdan çıkıyor enteresan bir şekilde o yüzden bunu hanıma verip kendime silikonsuz almak istiyorum ne önerirsiniz bu model iyi midir ?
  7. MovesLikeJaggeR

Öneri 300-400tl bandında kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi kulak içi kulaklık arıyorum mevcut kulaklığımı var silikonlu istemiyorum sürekli kulağımdan çıkıyor qcy t13 var bunu hanıma verip silikonsuz bir model kablosuz kulaklık arıyorum
  8. MovesLikeJaggeR

Hyperx Cloud 2 sol taraftan bazen cızırtı gelmesi

Arkadaşlar geçen sene kasım ayında alınma hyperx cloud 2 kulaklığımdan bazen sol taraftan cızırtı geliyor genelde discord da arkadaşlar konuşurken oluyor çok nadir garanti göndermeye gerek var mı sürekli gelmediği için beklemek istemiyorum ve göndermeden de çözebilir miyiz
  9. MovesLikeJaggeR

Öneri 800 900tl bandında kulak üstü kulaklık önerisi

Arkadaşıma 800 900tl bandında kulak üstü kulaktık arıyoruz arkadaşlar pedleri özellikle kumaş olması gerekli Pc hocasının incelediği XPG PRECOG S nasıl bir model değer mi yoksa başka bir şey önerir misimiz ?
  10. MovesLikeJaggeR

Yardım Kablosuz kulaklık sarj etme

Kablosuz kualklik aldım fakat kutusunu sarj ettim hiç farketmedim kutu içinde ki kulaklık sarj olmamış bir ayarı falan mı var acaba ne yapmam gerekiyor 1656537692 Kulaklık qcy t13
  11. MovesLikeJaggeR

Öneri HAYLOU Moripods Bluetooth V5.2 Kablosuz Kulaklık nasıldır

Arkadaşlar ortalama 300tl ye telefonda kullanacağım kulak içi kulaklık arıyorum kablosuz bu fiyat bandın da özellikle uzun tip model olması benim için daha iyi bir model arıyorum başlıkta ki modeli amaznda gördüm fakat bilemedim bu fiyat bandın da çakma airpods mu yoksa önerebileceğiniz başka...
  12. MovesLikeJaggeR

Airpods Pro Uyumlu Süper Copy Serial nasıldır

Arkadaşlar telefona Bluetooth kulak arıyorum arkadaş öve öve bitiremedi kullanan var mı nasıldır acaba parasına değer mi...
  13. MovesLikeJaggeR

Öneri 200-300tl bandında f/p kulak içi kablosuz kulaklık

Arkadaşlar yeni bir telefon aldım gündelik kullanım da müzik video ve instada takılabileceğim kablosuz kulaklık arıyorum acelesi yok iyi bir ürün indirime girmesini de bekleyebilirim ara ara görüyordum 500-600tl lik ürünleri 300e falan düştüğünü Şuan mevcut ürün var mıdır yoksa da marka olarak...
  14. MovesLikeJaggeR

Öneri Max 1100-1200tl ye kulaklık

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşa kulaklık atıyoruz öncrlik kablosuz olması ama şartta değil artık genel de film izliyor ama oyun da oynuyor ses kalitesi yüksek 7.1 bi kualklık arıyoruz. Arkadaş Asus rog strix fusion 500 beğenmiş nasıldır veya o fiyat bandında başka önerebileceğiniz bi kulaklık...
  15. MovesLikeJaggeR

Yardım hyperx cloud 2 dip ses sorunu çözümü var mı ?

Amazondan aldım hiç bir ayar falan var mı bilmiyorum direk taktım ama dip ses var çözümü var mı acaba ? Varsa nasıl bi yol izlemeliyim.
  16. MovesLikeJaggeR

Öneri film izlemek için kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar arkadaş film falan izlemek için kablosuz bi kulaklık arıyoruz max 1k ya var mı önerisi olan 1637862064 Yok mu yardımcı olacak bilgisi olan
Top Bottom