Merhaba ;
5000 tl ve altında kulaklık arıyorum 1. Kriter kablosuz olması öncesinde cloud 3 kablosuzu kullandım hoşuma gitmedi cloud 2 ye geri döndüm şimdi tekrar kablosuz kulaklık arıyorum öneriniz nedir cloud 2 ile kıyasladığımızda çok sırıtmasın yeter
Merhaba ;
3000 tl bandıda çok geçmeden mic lazım, mikrofondan beklentim;70 cm uzaktan benim sesimi alırsa iyi olur , standı olmasına gerek yok ancak standlara uyarsa iyi olur stand kullanabilirim öncelik sesin iyiliği .
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. <3
merhaba cloud II kulaklığım var 1 saat önceye kadar mic çalışıyordu sorunsuz sonra cs ye girerken black barlı açıldı sonra düzelsin diye kapattım oyunu tekrar açtım düzeldi, ardına ts girdim ve micin çalışmadıoğını gördüm ne yapabilirim.
selam dostlar 1000 tl bütçem var bu bantta cloud 2 var aklımda , sürekli cs oynayan biri olarak cloud 2 çok iyi bir seçenek ama diğer modellerede bakabilirim öneriniz varsa.
350 tl civarı miktofon arıyorum teitch te yayın açıyorum onun için alacağım taksit işinde güzel taksit veren bir şey varsa 600-700 lere çıkabilirim şimdiden teşkkürler
Selam dostlar bu gün görsüm itopyada corsair hs 35 282 tl ye düşmüş alınır mı? yada o fiyata daha iyisi çıkarmı ?
Link: https://www.itopya.com/corsair-hs35-stereo-siyah-gaming-kulaklik/
Selam dostlar brn aktif olarak cs fo oynuyorum face it filan takılıyorum arkadailarımla team speak ten konuşuyoruz team speak ı bas konuş olarak kullanıyorum fakat cs yede sesim gidiyor yani hem ts den mic açılıyor hemde cs go dan ts den baskonuş tuşunu hangi tuşa atarsam atayayım cs go ya sesim...