Arama sonuçları: *

1. R

redmi buds 3 lite mı qcy t20 mi almalıyım veya öneriniz var mı

bütçem 400 tl ye kadar en fp kulaklığı almak istiyorum müzik için olucak genel olarak konuşma performansı da iyi olsa iyi olur ben qcy t20 almayı düşünüyorum mi buds 3 lite ile arasında kaldım hangisi daha mantıklı sizce qcy 380 tl 340 tl de mi buds
  2. R

mikrofonum masaüstü sesini karşıya veriyor

corsair hs35 kullanıyorum fakat nerde konuşursak olsun discord bazı oyun sesli konuşma yerleri vb. masaüstü sesim müzik dinlesem de oyunun sesi karşıya gidiyor ilk başta sorun değildi ama çok rahatsız ettiğini anladım bir çözümü varsa sevinirim.
  3. R

hangi kulaklık sizce

hs35 mi yoksa jbl quantum 100 mü sizce ?
  4. R

bu kulaklıklardan birini kullanıyor musunuz memlun musunuz

1-jbl quantum 100 özellikleri 40 mm sürücü , rahat padler , güzel bir mikrofonu var çok incelemesini göremediğim bi kulaklık https://www.hepsiburada.com/jbl-qua...ing-kulak-ustu-kulaklik-siyah-p-HBV00000WJ17X 2-anker soundcore strike 3 özellikleri 52mm sürücüler soğutucu pad (rahatsız ediyor...
  5. R

hangi kulaklığı almalıyım

1-jbl quantum 100 özellikleri 40 mm sürücü , rahat padler , güzel bir mikrofonu var çok incelemesini göremediğim bi kulaklık https://www.hepsiburada.com/jbl-quantum-100-cikarilabilir-mikrofonlu-3-5mm-gaming-kulak-ustu-kulaklik-siyah-p-HBV00000WJ17X 2-anker soundcore strike 3 özellikleri 52mm...
  6. R

Sizce Bu Fiyat Bandında Hangi Kulaklığı Tercih Etmeliyim

1-jbl quantum 100 özellikleri 40 mm sürücü , rahat padler , güzel bir mikrofonu var çok incelemesini göremediğim bi kulaklık https://www.hepsiburada.com/jbl-quantum-100-cikarilabilir-mikrofonlu-3-5mm-gaming-kulak-ustu-kulaklik-siyah-p-HBV00000WJ17X 2-anker soundcore strike 3 özellikleri...
  7. R

JBL Quantum 100 alınır mı

drop plus önermeyin aldım iade ettim kulağımı çok acıtıyordu sizce alınır mı
  8. R

Çin de satılan drop plus

drop plus almmıştım kulak pedleri kucuk oldugundfan kulağımı çok acıttı ve iade ettim aliexpresste gezinirken bunu görünce de şok oldum bu gerçekmi drop plus a çok benziyor
  9. R

drop plus eqo ayarı nasıl olmalı

drop plus aldım ama sesler müzik için çook güzel baslı falan ama herhangi bir eko ayarı varmı çünki oyunda adamların ayak seslerini yanlış ve zor duyuyorum
  10. R

drop plus dip ses sorunu

srop plus type c de dip ses var çözümü var mı ? jack ta olmuyor bu dip ses
  11. R

drop plus üstüne marka mı basılıyor ?

drop plus kulaklığı çinde bir satan bir firmanın üstüne rampage marka mı basıyor böyle bir söylem var doğrumu kulaklığı alacaktım biraz şüpheye düştüm açıkçası
  12. R

Drop plus ta dip ses var mi

Drop plus ta dip ses varmı veya kötü yanları neler
  13. R

usb li kulaklık mı jack kulaklık mı

usb li kulaklık mı jack kulaklık mı kulaklık alacağım usb nin performansı daha iyi tabii ki 7.1 falan da var sanal da olsa ama telefonda kullanamayacağım sizce performansı düşük olup telefonda da kullanmak mı yoksa telefonda da kullanıp düşük performans mı ne dersiniz
  14. R

GamePower Kizaru alınır mı Drop plus önermeyin

GamePower Kizaru alınır mı max 420 tl bütçem var şaşırdım ne alacağımı aklımda jbl quantum 100 vardı markaya para veriyorum fp bir şey de almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
  15. R

drop plus alınır mı ne düşünüyorsunuz

herkes drop plus öneriyor (almayanlar) alanlar ise iade ettim dityor başka kulaklık yokmu piyasada yoksa gerçekten drop plus bozuk mu geliyor kötü mü bütçem 300 - 450
  16. R

kulaklık öneriniz var mı

300 450 tl arası kulaklık öneriniz varmı farklı öneriler olursa sevinirim herkes aynı şeyi yazıyor çünkü
  17. R

hangi kulaklığı önerirsiniz

Steelseries actris 1 mi yoksa Jbl quantum 100 mu Max 400 TL bütçem var ve bu kulaklıkları buldum hangisi daha iyidir ses benim için önemli micrsfona kıyasla basslar iyi olur hangisinde
  18. R

Hangi kulaklık daha iyi

Steelseries actris 1 mi yoksa Jbl quantum 100 mu Max 400 TL bütçem var ve bu kulaklıkları buldum hangisi daha iyidir ses benim için önemli micrsfona kıyasla basslar iyi olur hangisinde
Top Bottom