Arama sonuçları: *

1. Stwos

100-250 arası Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

İyi bayramlar gençler bu fiyat arası bluetooth kulak içi kulaklık önerir misiniz? ? kullandığınız ürün fln varsa görüşlerinizi alabilirim.
  2. Stwos

150-200 Tl Arası Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 200 TL geçmeyecek şekilde gaming kulaklık önerir misiniz
  3. Stwos

Gamepower Jin 7.1 Nasıl Açabilirim ?

Dostlar bunun yazılımını bulamadım nasıl açılıyor veya otomatikmi açılıyor ?
  4. Stwos

Gamepower Jin Aldım Nasıldır ?

Dostlar merhaba kulaklığım bozulmuştu bende baya bir araştırdım sizlere sordum çoğunluk Gamenote HD2016D önerdi ama onda jag girişi olduğu için laptopa uyumlu değildi benim laptop telefon girişli bende tak çalıştır USB almaya karar verdim fikirlerinizi bekliyorum.
  5. Stwos

Öneri Rampage Drop Plus 392 TL !

Dostlar trendyolda indirimdeymis fiyatını kesinlikle hak eden bir ürün alanlara hayırlı olsun https://ty.gl/uzewzlxbj
  6. Stwos

Rampage mi ? Gamepower mı ?

Dostlar USB girişli kulaklık arıyordum ve aradıklarımi buldum Rampage olanı mı yoksa Gamepower olanı mı alayım ? Gamenote Önermeyin markadan değil PC ye uymuyor tek USB girişli olacak Rampage olanı...
  7. Stwos

150-200 TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar lütfen burayı okuyun USB veya Telefon Girişli kulaklık arıyorum bütçem Max 200 TL geçemem çift jag girişli kulaklık olmasın ses kartları kulaklık kısaca 7.1 olması önemli değil.
  8. Stwos

150-200 TL kulaklık önerisi

Teknosa dan aldığım dandik Sony MDRZX110AP kulaklık bozuldu 200 TL kesinlikle geçmeyecek şekilde kulaklık onerirmisiniz ? Telefon uyumulu
  9. Stwos

100-400 TL arası kulaklık önerisi

Arkadaşlar bu sefer konu ciddi bu konuda karar vereceğim 100-400 TL arası 400 TL yi geçmeyecek şekilde kulaklık onerirmisiniz ? Edit : 7.1 olması önemli değil çünkü virtual olunca bir anlamı kalmıyor Edit 2 : Rampage Drop Plus önermeyin bütçem yetmiyor ve HS 50 Pro
  10. Stwos

Razer Kraken X Lite nasıldır ?

Merhaba arkadaşlar itopyada indirime girmiş alınır mı? ? 7.1 ses veriyormuş
Top Bottom