Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Type c kablosu önerisi ?

Kulaklıkğım için kablo alıcam da 1.5 2 metre aradında Bir ucu Type c bir ucu Usb olan kablo lazım 250-300 Tl bütçeye uygun Mediamarkt Teknosa Vatan mağazalarında olursa daha iyi olur direk almayı düşümiyorum kablo bozuk sipariş beklemek istemiyorum ha bulamazsak en köti sipariş vercem
  2. TahaCel

Kulaklık kablosu kaç metre olmalı?

Bir tarafı usb bir tarafaı type c olan kablo almam lazım kulaklığın kablosu bozuldu da kaç metrelik alsam yeterli olur şuan kasa altta duruyor
  3. TahaCel

Airpodsum da sıkıntı var ?

Airpods 3.nesil kulaklışım var sol kulaklığı şarjı olmasına rağmen 5 dk sonra kapanıyo. Kutuya koyup hemen çıkarıyorum geri geliyor 5 dk sonra gene kapanıyor sicze sorun nedir
  4. TahaCel

Kulakiçi kulaklık önerisi?

Şarkı dinlemek için bütçe 1.5 2k maks. Kulakiçi olucak be önerirsiniz?
  5. TahaCel

2000TL Kulaklık Önerisi

2000TL kulaklık önerisi yapar mısınız ? kablosuz olursa çok iyi olur aslında
  6. TahaCel

Logitech g335 alinir mi

https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g335-kablolu-oyuncu-kulakligi-beyaz-p-HBCV00000M5AF7?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Bu kulaklik alinir mi suan drop plus var ama yoksa daha iyisi varmi bu fiyata
  7. TahaCel

Rampage yeni Driver sorunu ??

Yeni Driverı kurcaktım bu hatayı alıyorum sürekli
  8. TahaCel

kulaklığımdan ses geliyor üfleme sesi gibi ??

şimdi fark ettim önceden yoktu kulaklıkla şarkı dinliyordum şarkıyı duraklatınca 5-6 saniye kulaklıma çok az da olsa rahatsız etmiyor ama üfleme sesi rüzgar sesi gibi bir ses geliyor sonra kesilir rahatsız etmiyor ama çözümü felan var mı 1 kere olmuştur diye tekrar tekrar denedim şarkıyı açıp...
  9. TahaCel

50 TL Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Bütcem 50 tl kulak içi kulaklik istiyorum bir tane almistim 20 TL'ye bozuldu
  10. TahaCel

kulaklıktaki sesi mikrofona verme ??

Valorantta oyun oynarken arkadan actim sarkiyi karsi tarafa nasil vericem ama ayni zamanda benim sesimde cikabilecek Bunu nasil yapabilirim aynisini discordda da yapmak istiyorum
  11. TahaCel

700TL Bütçe ile Kulaklık Önerisi

kablosuz olursa daha iyi olur ama kabloluda olur müzik için bass ları iyi olursa çok güzel olur bütçem: max 700
  12. TahaCel

300TL kulaklık önerisi

arkadaşım için 300TL kulaklık önerisi yapabilirmisiniz hem oyun oynayacak hem ders yapacak
  13. TahaCel

Bütün type c kablolari ayni işlevi mi görür

Rampage drop plusun type c kablolu olan girisili kablosu koptu iadeye veya degisime yollucam sabah sansimizi denicez eğer olmassa Yeni type c kablo alsak internetten olur mu sarj aleti kablosu altinda satiliyor ama oda type c kablosu buda
  14. TahaCel

typce girisli kulaklik icin type kablosu alsak olurmu

Başlığa nasil yazicami bilemedim Rampage drop plus daki bir tarafi usb bir tarafi usb girislinolan kablonun usb si koptu iade etmek icin talep olusturduk yarin kargoya vercez büyük ihtimalle iade veya degisimi olcak ama har ihtimale karşı bir tarafi type c bir tarafı usb li olan kablo alsak...
  15. TahaCel

Yardım kulaklık kablosu koptu napabilirim

rampge drop plus kablosu koptu usb girişli olan bi ucu type girişli diğer ucu usb yeni alabilcem bi yer var mı
  16. TahaCel

kabloyu cıkarmadan kulaklığı kapatma

başlıkta anlatamadım ama olay şu ben kulaklıksız video izlemek istedim zaman kulaklığın usb sini cıkarmadan nasıl yaparım bunu usb kasanın arkasında eğilcem bidaha
  17. TahaCel

Drop Plus model kulaklıkta 3D ve EQ gibi ayarlar açılmalı mı?

rampage drop plus aldım yazılımında böyle bişeylerr var bunlar açılmalımı açılınca biraz daha ses arttıyor şurdan EQ on ve 3D on yazıyor onları diyorum
  18. TahaCel

gamepower kizaru iyi bir kulaklık mı

almıcam sadece merak ettim iyi bir kulaklık mı
  19. TahaCel

rampage drop plus nerden almalıym

trednyoldanmı n11 den mi
  20. TahaCel

rampage comfort vs drop plus

hangisi daha iyi
Geri