Arama sonuçları: *

1. MSI aşığıyimm

500-1500tl mikrofon tavsiyesi

GSP 301 mikrofonu üzerinden sesim sinek gibi gidiyor karşı tarafa. Mikrofon almak istiyorum ama 2-3k arası vermek saçma geliyor yayıncı vs değilim. 500-1500tl arasında mikrofon önerebilecek var mı? solocast alacaktım 1300e düşmüştü fakat kaçırdım
  2. MSI aşığıyimm

Öneri Harici Mikrofon önerisi

Geçen Amazon indirimlerinden gsp 301 almıştım ürünün ses kalitesinden çok memnunum ama mikrofonu karşı tarafa çok az ses iletiyor vızıltı gibi Dolayısıyla harici mikrofon almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilirim Amazon indirimlerinden quadcast almayı düşünüyordum fiyatı uygun ilerde iyi...
  3. MSI aşığıyimm

GSP 301 Mikrofon sesi karşı tarafa çok az gidiyor

GSP 301 almıştım yakın zamanda indirimden oldukça memnunum ama mikrofonu kullanmaya çalıştığımda karşı tarafa sesim sinek gibi çok az gidiyor zar zor anlaşılıyor çok ayar yaptım ama düzeltemedim üründe mi sorun var veya başka bir ayar mı yapmalıyım
  4. MSI aşığıyimm

Yardım Bluetooth kulaküstü kulaklık tavsiyesi

1000-1500tl bütçem var kulak ustu bluetooth kulaklık arıyorum evde film izlerken ve dışarda toplu taşımada vs kullanmak istiyorum Jbl ve philipsin küçük kulakliklarini kullanamıyorum kulağımı rahatsız ediyor bu bütçede başka ne alabilirim
  5. MSI aşığıyimm

Öneri 1000TL civarı kulaklık tavsiyesi

Dışarıda kullanmak için kulaklık arıyorum JBL markasının küçük kulaklıkları var onlar hoşuma gitmiyor çok küçük kulağa oturmuyor q30 düşünüyordum ama 2300tl şuan razer opus x alınır mı? başka tavsiyeleriniz var mı
  6. MSI aşığıyimm

Corsair Void Elite Wireless güzel ses alamıyorum

James Donkey 710 kulaklığımda Corsair Void Elite Wireless'den daha iyi bir ses kalitesi alıyorum. Void elite için EQ ayarı yapmaya çalışıyorum ama bir türlü tutturamadım kullananlar nasıl EQ ayarları kullanıyor, ne yapmalıyım?
  7. MSI aşığıyimm

Corsair Void Elite Kablo Ile Çalışmıyor

incehesaptan corsair void elite wireless almıştım indirimden bugün geldi önce usb ile taktım bağlancı icloud gördü dinledim biraz sonra usbyi çıkarıp kablo ile denemek istedim bi türlü ses gelmiyor bağlayamıyorum nedeni nedir
  8. MSI aşığıyimm

gaming gecesinden kulaklık aldım iyi mi?

indirimde olduğunu görünce direk alayım dedim ama iptal etsem mi kararsızım şuan James Donkey 712 kullanıyorum ve mikrofonu çalışmıyor fiyatı iyi mi acaba
  9. MSI aşığıyimm

Tek kulaklıgi kayıp kulaklık alınır mı

Tek kulaklıkla müzik dinliyorum genelde Galaxy earbuds satan birisini gördüm teki kayıp fiyatıda oldukça makul bu kulaklık alınır mı tek kulaklık ile dinleyebiliyor mu
  10. MSI aşığıyimm

300-700tl arası Bluetooth kulaklık

Soru başlıkta yazıyor
Top Bottom