Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Anker Soundcore Life Q10 Nasıldır?

300 TL bütçem var. kulaklık araştırırken karşıma çıktı kendisi. BT 5.0 ile bağlanıyor ve 60 saate kadar pil süresi vadediyor (biraz araştırdım 60 saat pil süresini %60 ses seviyesinde vadediyormuş %100'de 30 saat kadar kullanım süresi var) Kulaklığın içinden Şarj etmek için Type-C ve kulaklığı...
  2. Dontaçhi

Kablosuz Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar hard olarak Valorant oynayan biriyim ve Gamepower Slark modeline sahip bir kulaklığım var iyice eskidi zaten çok kaliteli bir şey de değildi Kablosuz kulak içi bir kulaklık almak istiyorum Hem müzik performansı iyi olan hemde valorantta güzel ses kasabileceğim kablosuz kulak içi...
  3. Dontaçhi

2. EL Corsair Void Pro Rgb Usb Alınır Mı?

Arkadaşlar Letgo'da 470TL'ye Corsair Void Pro Rgb buldum Akakçe sitesinden baktığımda sadece 2 sitede bu ürünün stoğu var ( Amazon 850TL, N11' 1208TL ) Şuan bozuk kulaklık kullanıyorum, kulaklığa ihtiyacım var sizce alınır mı? (eski bir sistem kullanıyorum sistemi yenilemeden ekipman...
  4. Dontaçhi

500-550 TL Arası Kulaklık Önerisi

Yaklaşık 1 seneden beri Gamepower Slark modelini kullanıyorum ve açıkçası çokta iyi bir kulaklık değil kendisi. Kafa bandı ve pedleri tamamen soyulmuş durumda yeni bir kulaklık almaya karar verdim Birkaç güne bayram indirimleri var biliyorsunuz bu indirimlerde 500-550 Tl bandına parasının...
Geri