Arama sonuçları: *

1. YigitE

700TL bluetoothlu kulak içi kulaklık önerisi

Müzik dinlemek amaçlı kulak içi kulaklık arıyorum bütçeme göre önerebileceğiniz var mı?
  2. YigitE

500TL'ye Bluetooth Kulak içi Kulaklık önerisi

500TL'ye kadar Bluetoothlu Kulak içi Kulaklık önerir misiniz? Aklımda QCY var.
  3. YigitE

300TL Kulak içi Kulaklık önerisi ( Bluetooth )

Bütçeme göre önerebileceğiniz var mı? Aliexpress tarzı yerlerdende olabilir bütçemi karşılasın yeter.
  4. YigitE

170TL'ye Game Sports K-55 alınır mı?

Tasarımını beğendim fakat ses kalitesinden emin değilim 170TL'ye alınır mı?
  5. YigitE

250TL'ye Kulak içi Bluetooth Kulaklık önerisi

Sporda yürüyüşte felan kullanacağım önerebileceğiniz max 250ye f/p kulaklık var mı?
  6. YigitE

500TL'ye Kulaklık önerisi

500TL bütçem var oyun için alabileceğim en iyi kulaklığı önerir misiniz?
  7. YigitE

HyperX Cloud Silver Oyunlarda Cızırtı Sesi

PC'de normal takılırken cızırtı olmuyor fakat her hangi bir oyuna girdiğimde rahatsız edici cızırtı oluyor nasıl çözebilirim?
  8. YigitE

Mikrofonlu Kulak içi Kulaklık önerisi

Aliexpressten 50tl kuponum var önerebileceğiniz mikrofonlu kulak içi kulak var mı?
  9. YigitE

Trust 22656 Mantis GXT232 Mikrofon alınır mı?

Başlıkta belirttiğim mikrofon alınır mı veya 200TL altına daha iyisi var mıdır? Trust 22656 Mantis GXT 232 Streaming Mikrofon Fiyatı (hepsiburada.com)
  10. YigitE

Mikrofonumdan Karşı Tarafa Nefes Sesim Gidiyor Nasıl Çözebilirim?

HyperX Cloud Silver aldım fakat karşıya nefes sesim çok fazla gidiyor bu sorunu giderebileceğim bir çözüm var mı?
  11. YigitE

Mikrofondan ses çok az gidiyor

HyperX Cloud Silver kullanıyorum ilk aldığım zamanlar daha fazla ses gidiyordu şimdi çok daha az gidiyor çözümü var mı?
  12. YigitE

Haylou GT1 Pro vs Haylou T15 hangisini almalıyım?

Müzik ve görüşme amaçlı kullanacağım. İkisi arasından hangisini tavsiye edersiniz?
  13. YigitE

Haylou GT1 Pro alınır mı?

200TL civarı bütçem var. Bu kulaklık nasıldır veya bütçeme göre daha iyisi var mı?
  14. YigitE

200TL'ye kadar Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Müzik için alacağım bütçeme göre önerebileceğiniz kablosuz kulak içi kulaklık var mı?
  15. YigitE

Rampage Fury X mi? HyperX Cloud Silver mı?

Fury X şuan en ucuz 650TL, HyperX Cloud Silver Hepsiburada'da 600TL hangisini almak daha mantıklı?
  16. YigitE

HyperX Cloud Silver alınır mı? (599TL)

Çoğunlukla PUBG, Valorant, CS GO felan oynuyorum sizce HyperX Cloud Silver alınır mı? HyperX Cloud Silver Oyuncu Kulaklık HX-HSCL-SR/NA Fiyatı (hepsiburada.com)
  17. YigitE

Haylou GT1 alınır mı?

Sorum başlıkta
  18. YigitE

HyperX Cloud II yerine Fury X harici başka kulaklık alınabilir mi?

Aklımda şuanlık HyperX Cloud II var uzun ömürlü gidicek kulaklık arayışındayım Cloud II fiyatına Fury X hariç başka hangi kulaklık alınabilir, öneriniz var mı?
  19. YigitE

HyperX Cloud II mi? Rampage Fury X mi?

Başka bir forumda kesinlikle Cloud II felan dediler sizede danışmak istedim sizce hangisini almalıyım?
  20. YigitE

HP H320 Kulaklık alınır mı, nasıldır?

Kulaklık ilgimi çekti bilen veya kullanan var mı nasıldır sizce ayrıca 200TLde bir fiyatı var Link > Hp H320 Gaming Kulaklık Mikrofonlu Usb Girişli Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Geri