Arama sonuçları: *

1. LenKys

Öneri SPOR İÇİN KULAK ÜSTÜ KULAKLIK

Merhaba Spor için geniş padli ve uzun kullanımda hiç rahatsız etmeyecek bir kulak üstü kulaklık önerir misiniz? 3500tl çıkabilirim
  2. LenKys

Öneri FPS oyunları için kulaklık (KABLOSUZ)

Rampage fury x kablosuz kullanıyorum 2 yıldır ve bir kaç önce kablosuz modda sol tarafı artık ses vermemeye kesiklik oluşmaya başladı ve son 3 4 aydır kablolu kullanıyorum ama artık mikrofonuda kesilmeler oluşmaya başlayınca değiştirme kararı aldım 2000 2500TL arası kulak üstü deri olmayan bir...
  3. LenKys

Rampage fury x wireless kulaklık pad

rampage fury x wireless var elimde fakat kulak padi artık yavaş yavaş yırtılmaya başladı nerden orjinal veya hali hazırda olan padden daha geniş bir kulak padi varmı
  4. LenKys

EarPods Headphone Plug uyumlu Type C dönüştürü

EarPods Headphone Plug var elimde Type C dönüştürücü ile pc takıp mikrofonu ve hapoprlör özelliklerini kullanmak istiyorum kaliteli bişey önerir misiniz? (kesin olucak bişey olsun bazen olmuyormuş) ürün orjinal apple kulaklığı monitöre bağlıyacağım type c ile diğer kulaklığım bazen yoruyor bunu...
  5. LenKys

fury x kulaklıkta kendi sesimi duyuyorum (ÇÖZÜLDÜ)

Fury x kulaklığım var kablolu şekilde bağlıyım noraml arayüzde klavye sesini masuse sesini kendi sesimi olsun duyuyorum kulaklıktan daha önceden de olmuştu birşeyler yaptım düzeldi ama hatırlamıyorum nasıl düzeltirim
  6. LenKys

Rampage fuyry x şarj olabilen kulaklık standı

FURY X i şarj edebileceğim kulaklık standı bakıyordumda şu biraktımda şarj olurmu birde üstündeki rgb kontorl ediliyormu...
  7. LenKys

Öneri oyun için kulaklik önerisj

hs 60 pro önermeyin piyasası bütün 700 tl aldı hs 60 pro lar outled ürün başka çok konforlu bir kulaklik önerir misiniz? kulak pad leri hs 60 pro gibi kalın olmalı uzun süre oynadım zaman rahat olmasi gerek
  8. LenKys

CORSAİR HS60 PRO ALICAM AMA SATICI YORUMLARI ÇOK KÖTÜ

alan kişiler hiç menun kalmamış iade felan edilemiyor demiş sizin bu satıcı hakında bilginiz varmı...
  9. LenKys

700 tl Kulaklık önerisi

Sizce bu kulaklık alınır mı? baya beğendim aradım kulaklık şık bir görünüş ve konforlu bir kulaklık arıyorum...
  10. LenKys

Sizce hangi kulak daha kaliteli ve konforlu

Sizce hangisini alırdınız konu açtım herkes drop plus önerdi şu an araştırma yaparken corsair hs50 pro yu da gördüm drop plus ile aynı fiyatta araım en büyük kriter rahat ve saatlerde rahat ve sorunsuz bir şekilde deneyim vermesi hs 35 koyma sebebimse fiyar olarak aralarında baya fark olduğu...
  11. LenKys

Yardım Rahat ve konforlu gaming kulaklik önerisi

Yeni kulaklık almak istiyorum şu an rampage SNRW6 kulakliğini kullanıyorum gerçekten konfor anlamında berbat bir kulaklık ses kalitesine lafım yok ama 4 aydır kullaniyorum bu nasıl bir ızdıraptır ya 1 maç cs go da rekabetçi giriyorum kulaklarım ağrıyor kulaklığın konforu çok kötü 2 maç üst üste...
Geri