Arama sonuçları: *

1. StrongesT

Öneri 286TL HyperX Kulaklık

HyperX Cloud Stinger Core - 286TL Bu fiyata HS30 veya Rampage Comfort vs türevi modeller var. İçlerinden en iyisi olabileceğini düşünüyorum. Bizzat bende Cloud Stinger S var ve 7.1 desteğine sahip fakat çoğu zaman kullanmıyorum bile. Demem o ki 7.1 olmaması büyük bir dezavantaj değil. Mikrofon...
  2. StrongesT

HyperX Kulaklık Ped Uyumu

HyperX Cloud modellerinin kulaklık pedleri birbirine uyumlu mu? Sahip Olduğum: HyperX Cloud Stinger S
  3. StrongesT

HyperX Cloud Stringer S vs G432

Logitech G432 almak için indirimleri bekliyorum. Şu an hepsiburada'da 556TL gibi bir fiyatı var ama şuan HyperX Cloud Stringer S amazon'da indirime girdi. Prime aboneliğim var ve 449TL. Logitech G432 mi alsam HyperX'i mi alsam bilemedim çünkü mouse ve klavye de Logitech. Yorumlarınızı...
  4. StrongesT

HS35 indirime rağmen alınır mı?

https://www.itopya.com/corsair-hs35-stereo-siyah-gaming-kulaklik/ İtopya'da indirime girmiş. Bu indirime değer mi?
  5. StrongesT

G332 vs Drop Plus? Donanım ve uzun ömürlülük?

Ağırlıklı olarak derslere girmek için kullanacağım ama geriye kalan zaman da oyun da oynayacağım(CSGO). Dönütlerinizi Bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... Logitech G332 - 406TL Rampage Drop Plus - 417TL
  6. StrongesT

Anker Soundcore Strike 3 vs Drop Plus

LÜTFEN KULLANMAYANLAR YORUM YAPMASIN. İnceHesap Cuma indirimlerini beklerken ikisinden birini almayı düşündüm. Ama çok fazla karmaşa var. Herkes drop plus öneriyor ama kullanıyor mu belli değil. Boş araştırma yapıp " aa iyimiş , bunu öneririm " vs diyor. Lütfen kullanan arkadaşlar ister detaylı...
  7. StrongesT

Fahiş Kulaklık Fiyatları !

Başlık aslında bu konuyu çok iyi özetliyor ama sizlerin de yorumunu merak ediyorum açıkçası. Gelin sizinle ufak bir analiz yapalım. Dolar verisini alacağım site, Kulaklığın fiyat seviyesini izleyeceğim site.(Aşşağıda). İnceleyeceğim kulaklık SteelSeries Artic 1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı. 1...
  8. StrongesT

Kulaklık Fiyatları

Başlık aslında bu konuyu çok iyi özetliyor ama sizlerin de yorumunu merak ediyorum açıkçası. Gelin sizinle ufak bir analiz yapalım. Dolar verisini alacağım site, Kulaklığın fiyat seviyesini izleyeceğim site.(Aşşağıda). İnceleyeceğim kulaklık SteelSeries Artic 1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı. 1...
Top Bottom