Arama sonuçları: *

1. MR EE

HS50 Pro vs Kraken X

Razer Kraken X ve Corsair HS50 Pro arasında kaldım. Razer bi tık daha ucuz. Ses kasmak gibi bir amacım yok. Mikrofonla da işim yok. Sadece oyun oynarken eşim rahatsız olmasın diye takacağım. Teşekkürler.
  2. MR EE

PC Kablosuz Kulaklık Önerisi

Selamlar. PC için kablosuz bir kulaklık arayışındayım. Kolay bağlanan, uğraştırmayan bir cihaz lazım. Öyle ses kasayım falan derdim yok. Sadece karım yanımda çalışırken rahatsız olmasın diye takacağım. Ne kadar ucuz o kadar iyi benim için. Önerilerinizi bekilyorum. Teşekkürler.
  3. MR EE

Öneri Kablosuz Kafa Üstü Kulaklık Önerisi

Selamlar. Evdekileri rahatsız etmemek adına bilgisayar başındayken kullanabileceğim kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım var. Rekabetçi oyunla işim yok. Piyasayı bilmediğimden bütçe söyleyemiyorum. Ucuz, iki gün sonra elimde kalacak bir şey olmasa yeterli. Teşekkürler.
  4. MR EE

James Donkey 008 alınır mı?

Selamlar. Öncelikle CS:GO vesaire oynamam. Oyun oynarken hep hoparlör kullanırım. Sadece geç saatlerde dizi izlerken veya mikrofonla biri ile konuşurken kulaklık kullanırım. Elimde 5 sene önce aldığım Turbox kulaklık var. Eskidi artık. Şu ürün gözüme çarptı. Tipi çok hoşuma gitti. Alınır mı...
Geri