Arama sonuçları: *

1. Emrullah Güner

KZ ZSN BA+DD alınır mı?

Arkadaşlar kulaklığın 200 TL ye yakın fiyatı var sizce bu fiyat bandında alınabilecek bi kulaklık mı?
  2. Emrullah Güner

KZ ZSN BA+DD alınır mı

Arkadaşlar kulaklığın 200 TL ye yakın fiyatı var sizce bu fiyat bandında alinabilir mi
  3. Emrullah Güner

150 TL bass kulaklık onerisi

Arkadaşlar bütçe 150tl bassları şahane olsun mitler tizler onemli degil
  4. Emrullah Güner

500 tl kulaklık onerisi

kulaklığın bassları çok iyi olsun 7.1 saglam calıssın bide kulaklıgın kablosu çıkarılabilsin istiyorum
  5. Emrullah Güner

Maks:500 Tl Kulaklık Önerisi

Maks 500 tl kulaklık onerisi kulaklıgın bassları çok iyi olsun,7.1 güzel çalışsın,hem jak hem usb girişi olsun istiyorum.
  6. Emrullah Güner

Rampage Drop Plsu Yeni Fiyatı 440 TL

Azım açık kaldım drop plus 440 tl olmuş diğer sitelerde 470 tl en ucuzu 440 tl stokalra aynı fiyat gelseydi alıcaktım☹️☹️☹️☹️
  7. Emrullah Güner

Rampage Furyx 800tl Olmuş

Beyler Rampage furyx 800 tl olmuş stoklarda 1 adet kaldı diyor Ne düşünüyorsunuz...
  8. Emrullah Güner

Hem müzik hem oyun için kulaklık onerisi

Arkadaşlar kulaklıgın bassları çok iyi olsun istiyorum bass agırlıklı olsun,7.1 olsun,kulak pedleri yumusak olsun,son olarak hem jak hem usb girişi olsun istiyorum.(Bütçe maks:650 700)
  9. Emrullah Güner

rampage drop plus ne zaman stoklara gelir

Rampage drop plus ne zaman stoklara gelir.Tahmininiz var mı?
  10. Emrullah Güner

Msi İmmerse Gh50 vs Rampage Drop Plus

Arkadaşlar bu iki kulaklıktan hangisini onerirsiniz yada başka kulaklık oneriniz varmıdır butce 780 tl
  11. Emrullah Güner

Wireless kulaklıkların şarj etmek gerekiyomu

Rampage fury x almayı düşünüyorum wireless Özelliği var şarj etmek gerekiyo mu wireless için
  12. Emrullah Güner

75 TL kulak içi kulaklık onerisi

Bassları biraz yüksek olsun o bassı hissediyim jak girişi ve kablosu sağlam olsun bide ouunlarda az da olsa ses kasabiliyim
  13. Emrullah Güner

Maks 75 tl kulak içi kulaklık onerisi

Kulaklıgın Bassları yüksek olsun oyunlarda az da olsa ses kasıyım istiyorum bide jak girişi saglam olsun kolay bozulmasın.
  14. Emrullah Güner

100 TL kulak içi kulaklık

-KULAKLIK DIŞARIYA FAZLA SES VERMSİN -BASLARI İYİ OLSUN -BENİ EPEY Bİ İDARE ETSİN -100 TL Yİ BİRAZ GEÇEBİLİR -BU KADAR...
  15. Emrullah Güner

100-120tl kulak içi kulaklık

-KULAKLIK DIŞARIYA FAZLA SES VERMESİN -BENİ EN AZ 1 YIL İDARE ETSİN -BASLARI İYİ OLSUN -BU KADAR...
  16. Emrullah Güner

gamepower mihawk vs gamepower medusa

Gamepower tarafından kulaklık alıcam gamepower mihawk mı alıyım medusa mı ?
Geri