Arama sonuçları: *

1. Hasan_Enes

Polocom güvenilir mi?

https://www.polokom.store/urun/ugreen-3-5mm-erkek-3-5mm-disi-aux-uzatma-kablosu-siyah-5-m bunu almayı düşünüyorum
  2. Hasan_Enes

3.5 mm uzatıcı kablo önerisi

3.5 mm uzatıcı kablo önerisi Bütçe 300-400
  3. Hasan_Enes

Burn-in gerçekten işe yarıyor mu?

Burn-in gerçekten işe yarıyor mu? Yapılmaya değer mi? Hangi video veya ses dosyası ile yapılması gerekir?
  4. Hasan_Enes

Havit H2002D equalizer ayarı nasıl olmalıdır?

Havit H2002D equalizer ayarı nasıl olmalıdır?
  5. Hasan_Enes

Öneri Maksimum 600 TL kulaklık önerisi !

Maksimum 600 TL kulaklık önerisi. Bütçem bu kadar arkadaşlar sizlerden bu fiyata alabileceğim en iyi kulaklığı önermenizi ve sebeblerini istiyorum iyi sosyaller.
  6. Hasan_Enes

1000 TL bütçe ile hangi Bluetooth kulak üstü kulaklık alınır?

1000 TL bütçe ile hangi Bluetooth kulak üstü kulaklığı önerirsiniz? -Müzik -Video -Oyun Kullanım amacım bunlar bilgisayarda'da kullanacağım bir yandan bilgisayarda Bluetooth 5.2 var.
  7. Hasan_Enes

500 TL bütçe ile kulak üstü Bluetooth kulaklık önerisi

500 TL bütçe ile kulak üstü Bluetooth kulaklık önerisi. Ne önerirsiniz arkadaşlar? Anker Soundcore Q10 var aklımda. Sizin başka öneriniz var mıdır?
  8. Hasan_Enes

Razer BlackShark v2X ses karşı tarafa gidiyor

Razer BlackShark v2X ses karşı tarafa gidiyor bütün driverları kurdum ayarlar en sonda ama bir türlü çözülmedi sorun ne yapmalıyım bilen var mı?
  9. Hasan_Enes

300 TL kulaklık önerisi

300 TL kulaklık önerisi. E900 Pro'mun yanmasıyla birlikte kulaklık arayışındayım 7.1 önemli değil bir ara havit H2002D baktımda 480 TL almaya değer mi bilmiyorum.
  10. Hasan_Enes

E900 Pro'dan duman geldi

Merhabalar bayadır kullandığım bi kulaklık az önce kulaklıktan değişik sesler gelip ısınmaya duman çıkarmaya başladı bi ara gene olmuştu ve sonra kullanmaya devam ettim bugüne kadar bir sıkıntı olmadı. acaba sebebi nedir kendi kablosu temassızlık yaptığı için Baseus Cafule typec kablo...
  11. Hasan_Enes

200 TL TWS Kulaklık Önerisi

Merhaba hem bilgisayarda hem telefonda kullanacağım bir TWS kulaklık arıyorum. Oyunlarda kullanacağım genel olarak. Çok fazla görüşme yapmıyorum günde en fazla 3-4 müzik dinlemeyi severim bass yağunluklu olan müzikler daha çok dinliyorum. Sizin önerilerinizi bekliyor olacağım. Kullanım amacım =...
  12. Hasan_Enes

BM300 mikrofon ayarları

BM300 mikrofon ayarları Dipses Nasıl Gider?
  13. Hasan_Enes

Bm800 Vs Bm300 Hangisi Alınmalı [Phantom Powersız]

Bm800 Vs Bm300 Hangisi Alınmalıdır (Phantom Powersız) Hangisini Önerirsiniz
  14. Hasan_Enes

bluetooth olmayan kulaklık bluetooth yapabilirmiyim ?

e900 pro bluetooth yapabilirmiyim modlaarak
  15. Hasan_Enes

Eksa E900 Pro Ekolayzır Ayarına Gerek Varmı ?

Eksa E900 Pro Ekolayzır Ayarına Gerek Varmı Arkadaşlar ?
  16. Hasan_Enes

E900 Pro için ayar yapmaya gerek var mı?

E900 Pro için ayar yapmaya gerek varmı arkadaşlar merak ettimde?
  17. Hasan_Enes

Aliexpress Den Ürün Aldım Faka 1 Haftada Gelmez İse İptal Olacak

Aliexpress Den Ürün Aldım Faka 1 Haftada Gelmez İse İptal Olacak Ne Yapmalıyım
  18. Hasan_Enes

250 Tl Öneri Oyun Kulaklığı

En Fazla 250 Tl'ye Oyun İçin Kulaklık Arıyorum Yardım Edebilecek Varsa Buyursunlar.
  19. Hasan_Enes

James Donkey 710 Sol Tarafta Çıkı Çıkı Sesi

James Donkey 710 Sol Tarafa Dokunduğumda Veya Hafiften Vurduğumda Çıkı Çıkı Sesi Geliyor Bu Sorun Sağ Tarafta Yok Ne Yapmalıyım Aynı Zamanda Dipses Cızırtı Mikrofondada Dipses Sıkıntısı Var Ne Önerirsiniz Ne Yapmalıyım
  20. Hasan_Enes

James Donkey 710 Son Seste Cızırtı Ve Dipses Sorunu

James Donkey 710 Son Seste Cızırtı Ve Dipses Sorunu Sorunum Bu Arkadaşlar İlk Aldığımda Yoktu Ama Dün Başladı Bu Sıkıntılar Ne Yapmalıyım Denediklerim: Anakartta Usb Portu Değiştirmek =İşe Yaramadı Driver Silip Yeniden Kurmak =İşe Yaramadı Programdan Ayarları Sıfırlamak =İşe Yaramadı
Top Bottom