Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

Kulaküstü bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar selam normalde Airpods pro kullanıyorum ama bazen kulaküstü kulaklık takmak istiyorum antrenmanda eğer f/p diyeceğiniz kulaklıklar var ise tavsiye alabilirim. Sadece kibar ve hafif olsun kaba görüntüyü sevmiyorum bu tarz kulaklıklarda. Eğer güzel bir ürün bulamazsam muhtemelen solo 3...
  2. Reverse Flash

Logitech G533 hala alınır mı?

Arkadaşlar kablosuz bir kulaklık istiyorum. Aklımda normalde g733 var ama çok pahalı yani onu almam için baya bir sabretmem gerekiyor ve siyah rengi yok şuan. Siyah renk istiyorum çoğunlukla. Letgoda dolanırken sıfır bir g533 buldum 900 TL ye yurtdışından getirmiş. Alıcı olmadığı açmış kendi...
  3. Reverse Flash

ses kartı önerisi lazım

arkadaşlar bm800 mikrofonum var ve g430 kulaklığımın ses kartını kullanıyordum ama satıldığı için kendi yanında gelen ses kartını taktım oda yeterince iyi ses vermiyor mikrofon dibine girmem gerekiyor iyi ses için. en ucuz ve en iyi ses kartı önerilerinizi yapabilirmisiniz?
  4. Reverse Flash

G430 Kulaklığıma teklif geldi sizce mantıklı mı?

Arkadaşlar G430 kulaklığımı 450 TL den letgoya koymuştum ve birisi razer basilisk chroma gaming mouse+50 TL takas olurmu dedi sizce mantıklımıdır yoksa nakit istemekde ısrarcı olayım mı?
  5. Reverse Flash

Fury X Stoklara gelmiş ama o fiyat ne?

https://m.trendyol.com/rampage/fury-x-7-1-kablosuz-oyuncu-kulakligi-p-48092424 Ben ve bir arkadaşım almak için bekliyorduk. Bu fiyat üzdü gerçekten. Çıktığından beri uygun fiyatlı olan bir ürün stoktan kaldırılıyor veya bitiyor ve tekrar stoğa geldiğinde ise... Arkadaş bu fiyat ne? Piyasaya ne...
  6. Reverse Flash

Logitech G430 Değeri? (Sizce)

Arkadaşlar elimde logitech g430 7.1 kulaklık var. Aslında gayet memnunum ama satmak istiyorum sizce ne kadar eder? Bence bi 400 TL si var gibi ama bilemiyorum. Aldığımdan beri çok fazla kullanmadım o yüzden herhangi bir kozmetik sıkıntısı yok kulaklığın. Garantisi falanda var.
  7. Reverse Flash

Logitech G430 nasıldır?

G430 kulaklık kullanıyorum ama adam akıllı kullanıcı yorumu vb görmedim sizce bu kulaklık nasıl dostlar biraz başkalarının yorumlarını görmek istiyorum. Ben mikrofonundan ve ses kalitesinden çok memnun kaldım. Şuan stoklarda yok 1-2 alt modeli g332 var stoklarda oda 540 tl falan olması lazım...
Geri